Commerzbank gebruikt betalingssysteem van Clear2Pay

21 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Commerzbank heeft besloten om Clear2Pay’s Open Payment Framework (OPF) te implementeren ter ondersteuning van hun betalingssysteem. Het nieuwe systeem maakt deel uit van een bredere transformatie die de Duitse bank op dit moment ondergaat op het gebied van betalingen. OPF zal dienen als het centrale platform voor end-to-end XMLprocessing en interface met nieuwe technologie en producten. De go-live van de eerste release staat eind dit jaar gepland.

Clear2pay - open payment framework

“Als een grote speler binnen de betalingsindustrie, was het belangrijk voor ons om te werken met een technologie partner die ons zowel een bewezen betaaloplossing als een fundamenteel sterke strategische roadmap voor betalingen kan bieden.

In Clear2Pay hebben we precies die aspecten gevonden en bovendien de gelijksgezindheid en culturele fit die essentieel zal zijn voor een vlotte en tijdige introductie” zegt Christian Rhino van Commerzbank.

Michel Akkermans, CEO van het adviesbureau, voegt toe: “We beseffen dat veel banken hun betalingslandschap op een efficiënte manier willen organiseren. We geloven in langetermijn partnerships en zijn verheugd Commerzbank tot onze klanten te mogen rekenen. We kijken uit naar onze samenwerking”.