Welke Beheer neemt activiteiten Huis & Hypotheek over

03 juli 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De landelijke franchiseorganisatie voor financieel adviseurs Huis & Hypotheek is overgenomen door Welke Beheer, een service provider voor financieel adviseurs die zelfstandig en onder eigen naam hun bedrijfsactiviteiten willen ontplooien. Met deze overname krijgt Welke Beheer de beschikking over een landelijk consumentenlabel met een uniforme uitstraling.

Directeur Cor Zwaan
“Wij zijn er trots op om dit A-merk toe te kunnen voegen aan de bestaande dienstverleningsconcepten van Welke Beheer,” aldus Cor Zwaan, directeur. Eén van die concepten is Welke Financiële Diensten.

Welke Financiële Diensten is een service formule voor financieel adviseurs die zelfstandig en onder eigen naam hun bedrijfsactiviteiten willen ontplooien. De toevoeging van Huis & Hypotheek aan de dienstverlening betekent dat Welke Financiële Diensten naast de bediening aan deze groep adviseurs, nu ook een model kent voor ondernemers die dat onder een landelijk consumentenlabel met een uniforme uitstraling willen doen.

Welke beheer - Huis hypotheek

“Welke heeft in 2010 gebroken met het traditionele concept van serviceproviding. Een bewuste keuze. Het helpen bij het effectief en efficiënt managen van de onderneming van financieel adviseurs zien wij als cruciaal. De focus moet volledig op de klant zijn. En op het advies dat naadloos aansluit bij de wensen van de klant,” zegt Cor Zwaan. “Wij zijn er zeker van dat het label Huis & Hypotheek ook in dat kader een waardevolle toevoeging biedt op ons bestaande concept.”