Van Lanschot Inhousedag 16 mei 2013

Organisatie
Datum
16 mei 2013
Inschrijven voor
01 mei 2013
Type event
Doelgroep
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Private bankers: bankiers met hart voor de zaak en het beste voor hun cliënt in het achterhoofd. Ben jij analytisch aangelegd, commercieel ingesteld en sta je met beide benen op de grond? Dan is Van Lanschot misschien wel dé werkgever voor jou! Kom langs op onze Inhousedag en proef de sfeer.

Neem op donderdag 16 mei a.s. bij ons plaats aan de financiële tekentafel. De Van Lanschot Inhousedag is een informele manier om kennis te maken met het werk van een private banker en de cultuur van ons bedrijf.

Programma

Door middel van een Investment Game proef je aan het vak. Aan de hand van presentaties en ervaringen van bankiers laten we je de dagelijkse praktijk van een private banker zien.

Het Private Banking Traineeship komt uitgebreid aan bod, waarbij we uitleggen wat we talenten te bieden hebben. Dit Traineeship gaat van start op 1 september 2013. Om je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven zijn er gedurende de dag (oud-)trainees aanwezig. Daarnaast beantwoorden de senior managers die de game begeleiden jouw vragen natuurlijk graag.

Wie zoeken wij?

Ben jij in de afrondende fase van je academische studie Economie, Rechten of Bedrijfskunde? Heb je interesse in financiële dienstverlening en producten? Ben je sociaal en herken je je in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven? Schrijf je dan in voor onze Inhousedag op 16 mei aanstaande.

Event informatie

Organisatie: Van Lanschot

Datum: 16 mei 2013

Inschrijven voor: 01 mei 2013

Type event:

Doelgroep: