Inhousedag Techniek

Organisatie
Datum
15 mei 2013
Inschrijven voor
25 april 2013
Type event
Doelgroep
Technische studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Inhousedag Techniek biedt je de kans om uitgebreid kennis te maken met één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Hoe is het om bij de Rabobank te werken? Welke mogelijkheden zijn er voor starters met een technische achtergrond en wat is het ontwikkelperspectief? Wat vragen we van je en wat stellen we daar tegenover? Op al deze vragen krijg je antwoord op 15 mei a.s.

We beginnen met de ontvangst en een rondleiding door ons bestuursgebouw in Utrecht. Daarna vertellen een senior manager en een recruiter je meer over de Rabobank en onze mogelijkheden voor starters. Je maakt gedurende de dag kennis met (oud-) trainees, recruiters en medewerkers van verschillende afdelingen, zodat je een goede indruk krijgt van onze organisatie.

Een echt kijkje in de keuken krijg je tijdens de case. In kleine groepen buig je je over een aantal vraagstukken waarmee je als werknemer in de praktijk te maken kunt krijgen. We sluiten de dag af met een borrel; een mooie gelegenheid om na te praten en je netwerk uit te breiden.

Event informatie

Organisatie: Rabobank

Datum: 15 mei 2013

Inschrijven voor: 25 april 2013

Type event:

Doelgroep: Technische studenten