MBA Roadshow

Organisatie
Datum
14 november 2019
Inschrijven voor
10 november 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Business professionals
Locatie
Landelijk
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontmoet Nyenrode Business Universiteit in een stad bij jou in de buurt en ontdek hoe een MBA-programma jouw impact als leidinggevende kan vergroten en jouw kennis van het internationale bedrijfsleven kan versterken.

Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling stelt jou in staat om wat je leert tijdens de intensieve modules van onze MBA programma’s, je daarna meteen in de praktijk van jouw organisatie en in jouw toekomstige carrière kan toepassen. Meer informatie over onze MBA programma’s:

- Full-time MBA, voor een diepgaande kennismaking met het Europese bedrijfsleven
- Executive MBA, gericht op jouw persoonlijke leiderschapsstijl het wereldwijde bedrijfsleven
- Modulaire MBA, kies uit 3 specialisaties: Business & IT, Food & Innovation of Public & Private

Tijdens het persoonlijk informatiegesprek zal onze MBA Programma Adviseur jou meer informatie geven over Nyenrode Business Universiteit, onze twee unieke locaties (in Breukelen en Amsterdam), onze drie MBA-programma’s, het Nyenrode alumni-netwerk, en de toelatingsprocedure.

Daarnaast bespreken we jouw CV en adviseren we je welk MBA-programma van Nyenrode het beste aansluit op jouw achtergrond, werkervaring, ambitie en carrière doelen. Tijdens de sessie is er tevens gelegenheid voor jou om jouw vragen te stellen over Nyenrode en de MBA-programma’s. Vergelijk hier alvast de drie programma's met elkaar.

Meld je nu aan voor één van de beschikbare tijdvakken in Amsterdam:

17.00 - 17.45 uur
17.45 - 18.30 uur
19.00 - 19.45 uur
19.45 - 20.30 uur
20.30 - 21.15 uur

Liever een ontmoeting met onze Programma Adviseurs in Rotterdam of Groningen? Klik hier voor Rotterdam en hier voor Groningen.

Na je aanmelding neemt onze Programma Adviseur contact met jou op om het tijdslot voor de persoonlijk informatiegesprek in te plannen en om ter voorbereiding te weten naar welk Nyenrode MBA-programma jouw voorkeur uitgaat.

Event informatie

Organisatie: Nyenrode Business Universiteit

Datum: 14 november 2019

Inschrijven voor: 10 november 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Business professionals

Locatie: Landelijk