BNG Bank Duurzaamheidsdag Matchmaking

Organisatie
Datum
01 november 2018
Inschrijven voor
31 oktober 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
BNG Bank laat graag haar betrokkenheid bij een duurzamer Nederland zien en organiseert daarom een informatieve netwerkdag voor haar relaties. Op donderdagmiddag 1 november 2018 in Climate Planet Utrecht, de wereldbol met een hoogte van een gebouw van 6 etages. 
 

​Wat bieden wij u tijdens deze dag?

  • Kennis over de duurzaamheidsambities en -initiatieven van BNG Bank.
  • Netwerk- en inspiratiemogelijkheden met BNG'ers, collega's, ondernemers en andere relaties.
  • Een indrukwekkende ervaring door een 360 graden film te kijken en een soort ruimtereis van 35 minuten te maken. Door live gestreamde beelden vanaf 4 NASA-satellieten heeft u in de wereldbol een spectaculair uitzicht vanuit de ruimte. Deze unieke ervaring inspireert en toont de urgentie voor een duurzame toekomst.

Wat ziet en hoort u?

BNG Bank toont u haar duurzaamheidsambities en -initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van zonne-energie en circulaire economie. Ook vertellen we u alles over de financierbaarheid ervan. U treft BNG'ers en relaties die u concrete projecten binnen alle sectoren kunnen laten zien en met wie u kunt sparren over toepassingen binnen uw eigen regio.

BNG Bank Duurzaamheidsdag Matchmaking

Programma

  • 13.00 - Lunch met netwerkmogelijkheid.
  • 14.00 - Om 14 uur start het plenair programma in de wereldbol.
    U ziet een film met live gestreamde beelden vanaf NASA-satellieten en luistert naar het aansprekende verhaal van architect en duurzaamheidsvisionair Thomas Rau. Dit plenair programma inspireert en toont de urgentie voor een duurzame toekomst. Daarna zoomt Gita Salden, voorzitter Raad van Bestuur BNG Bank, in op BNG Bank Duurzaamheidsinitiatieven en duurzame projecten van onze klanten.
  • 15.30 - Vanaf 15.30 uur start het Meet & Match programma. U legt duurzame contacten, haalt kennis op of brengt kennis over, tussen en bij de standjes met duurzame projecten/initiatieven. Iedereen kan bijdragen aan een betere wereld; daarom is de oproep deze dag om zowel deze dag als daarna hard aan de slag te gaan. BNG Bank helpt u daar graag bij.
  • 16.30 - Borrel.

Event informatie

Organisatie: BNG Bank

Datum: 01 november 2018

Inschrijven voor: 31 oktober 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance professionals

Locatie: Utrecht