PSD2 Open Banking Event

Organisatie
IIR
Datum
14 november 2017
Inschrijven voor
14 november 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance Professionals
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De bankensector wordt bestookt met regelgeving – na bekendmaking dat de ingang van de Payment Service Directive 2 (PSD2) tot nader inzien vertraagd is werpt dit complexere vraagstukken op dan waar eerder op is geanticipeerd.

Na invoering van de PSD2 zullen banken nieuwe concurrentie ondervinden op verschillende gebieden in het binnen– en buitenland. Het lijkt er wel op dat komende invoering van PSD2 de ontwikkeling naar open innovatie en OPEN BANKING een extra zetje heeft gegeven en dat banken nu kijken naar de mogelijkheden van deze nieuwe richtlijn en op welke manieren zij hun systemen precies open moeten zetten voor derden. Wat zijn de mogelijkheden van Open Banking en welke nieuwe verdienmodellen worden er bedacht rondom het vermarkten van de API’s en ontwikkelen van nieuwe financiële producten om consumenten aan banken te binden?

Op het PSD2 & Open Banking Event komen banken, toezichthouder en FinTech samen. U krijgt inzicht binnen alle vereisten van PSD2, de impact van vertraging en de bredere strategisch innovatieve mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Ontdek waar regelgeving stopt en innovatie start.

14 november: Focus op PSD2 – Welke juridische en technische vereisten brengt PSD2 met zich mee en hoe zorgt u ervoor dat u voldoet aan de regelgeving?

15 november: Open Banking en Strategische partnerships – Strategische keuzes die door banken worden gemaakt. Hoe passen strategische partnerships in het digitale toekomstbeeld van de bank en waarom wordt openheid belangrijker?

Lees verder op deze pagina!

Event informatie

Organisatie: IIR

Datum: 14 november 2017

Inschrijven voor: 14 november 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance Professionals

Locatie: Amsterdam