Ook rendement in een zijwaarts bewegende markt met opties

Organisatie
Datum
20 mei 2014
Inschrijven voor
19 mei 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Opties zijn veelzijdige beleggingsinstrumenten die u zowel defensief als offensief kan inzetten. Toch laat een grote groep beleggers opties links liggen ‘omdat het risicovol zou zijn’. En dat is een groot gemis want opties kunnen een nuttige rol in iedere beleggingsportefeuille vervullen.

In dit webinar zal beleggingstrainer Peter Siks uit de doeken doen hoe opties uitstekenddefensief ingezet kunnen worden door risicomijdende beleggers. Hij doet dit aan de hand van actuele voorbeelden. De kern van de presentatie vormt het schrijven van calls op bestaand aandelenbezit. Heel aantrekkelijk voor de buy and hold belegger.

Kortom, als u uw kennis wilt vergroten op het gebied van opties en hoe u ze kunt  toepassen in  uw portefeuille is dit webinar een must. Op begrijpelijke wijze krijgt u gepresenteerd hoe opties werken en hoe ú ze toe kunt passen bij uw beleggingen. Na het volgen van dit webinar bent u in staat nog beter in staat om opties toe te passen bij uw beleggingen.

Belangrijk: test uw computersysteem vooraf! Test de computer die u gaat gebruiken en zorg dat deze aan de minimale technische eisen voldoet om een (live) webinar goed te kunnen bekijken. Zorg dat u ruim voorafgaand aan het live webinar dat u wilt gaan volgen, uw computer heeft getest. Klik op de volgende test link.  

Datum: 20 mei 2014 Aanvang: 19:00 Duur 01:00  Niveau: beginner
Sprekers: Peter Siks

Event informatie

Organisatie: BinckBank

Datum: 20 mei 2014

Inschrijven voor: 19 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals