Expert aan tafel Juus de Kempenaer

Organisatie
Datum
06 mei 2014
Inschrijven voor
05 mei 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dit  keer hebben we beleggingsveteraan Juus de Kempenaer bereid gevonden om zijn jarenlange ervaring op beleggingsgebied en dan met name met betrekking tot 'Relatieve Sterkte Analyse' met u te delen.

Dinsdagavond 6 mei 2014 zal Juus de Kempenaer zijn visie geven op de markt en de kansen die hij daarin ziet. Hij zal dit doen aan de hand van de door hem ontwikkelde 'Relative Rotation Graphs(TM)'. RRGs zijn een (visualisatie) instrument om de relatieve interactie van de instrumenten (aandelen, sectoren, valuta etc.) binnen een universum weer te geven. Het feit dat deze manier van visualiseren de 'stamp of approval' heeft gekregen van Bloomberg (sinds januari 2011 beschikbaar onder RRG en inmiddels ook van Thomson Reuters op hun EIKON platform (sinds december 2013 beschikbaar als Quick chart) geeft aan dat professionals het serieus nemen. 

Juus is jarenlang werkzaam geweest bij verschillende grote partijen in Nederland zoals Robeco, Rabo International en Kempen & Co. Sinds 2007 is hij werkzaam bij Taler Asset Management Ltd. in Gibraltar en mede-eigenaar van RRG Ltd. Het researchbedrijf waar het intellectuele eigendom en het TradeMark voor Relative Rotation Graphs in is onder gebracht. Verder is hij bekend van zijn column in het Financieele Dagblad die hij zes jaar lang geschreven heeft en regelmatige optredens op CNBC en Bloomberg television.

Tijdens het webinar zal Juus uitleggen wat de basis is geweest van Relative Rotation Graphs en hoe u de achterliggende gedachte(n) kunt toepassen bij het opbouwen van een evenwichtige beleggingsportefeuille. De AEX index en de individuele fondsen daarin zullen uiteraard niet ontbreken. Het wordt dus een interessant webinar waarin een aantal aandelen concreet zullen worden besproken. Tijdens dit interactieve webinar kunt u al uw beleggingsvragen aan hem kwijt en deze eventueel al bij inschrijving stellen.

Dus! Wanneer u wilt horen hoe u de AEX kunt out-performen mag u dit niet missen.

Belangrijk: test uw computersysteem vooraf! Test de computer die u gaat gebruiken en zorg dat deze aan de minimale technische eisen voldoet om een (live) webinar goed te kunnen bekijken. Zorg dat u ruim voorafgaand aan het live webinar dat u wilt gaan volgen, uw computer heeft getest. Klik op de volgende test link.  

Datum: 6 mei 2014 Aanvang: 19:00  Duur 01:00  Niveau: gevorderde
Sprekers: Juus de Kempenaer, Peter Siks  Tags: Relatieve Sterkte Analyse

Event informatie

Organisatie: BinckBank

Datum: 06 mei 2014

Inschrijven voor: 05 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals