de Volksbank | Werken bij

Hallo! Wij zijn de Volksbank. Wij geloven dat bankieren en de samenleving een stukje beter maken prima samengaan. Wij zijn een bank die veel waarde hecht aan een goede relatie met klanten en een ambitieuze maatschappelijke missie heeft.

Beter voor elkaar, daar gaan we voor. En we doen er alles aan om dat te verwezenlijken. Dat dat hard werken is, staat vast. Gelukkig doen we het samen. Met zo’n zesduizend collega’s, en met onze aandeelhouders, klanten en maatschappelijke partners. En misschien binnenkort wel met jou! Word jij onze collega? Lees snel verder wat werken bij de Volksbank zo waardevol maakt.

Goed voor jouw carrière, goed voor de maatschappij

Voor de Volksbank kies je met je hoofd – de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld – én met je hart. Zinvol werk, bijdragen aan de maatschappij, bankieren menselijk maken en echt duurzame relaties met klanten opbouwen; dat zijn de antwoorden die onze collega’s geven op de vraag: waarom werk je bij de Volksbank? Want wat je rol bij de bank ook is, je werkt uiteindelijk voor mensen. Voor de starters die hun eerste huis willen kopen, voor de ondernemer die duurzaam wil beleggen, voor de oudere dame die makkelijk en veilig wil bankieren op haar smartphone. En voor al die anderen. Want bij de Volksbank doen we alles vanuit één gedachte: beter voor elkaar.

De bank waar je je thuis voelt  

Werken bij de Volksbank voelt als thuiskomen, ook dat horen we vaak terug van collega’s. Dit betekent dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. En om met jouw unieke achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten bij te dragen aan het succes van onze organisatie. Want juist door onze onderlinge verschillen te herkennen en waarderen, bereiken we samen de mooiste resultaten. Je proeft aan alles een cultuur van oprechte aandacht, waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Dat begint al als je voor het allereerst ons hoofdkantoor binnenstapt. Je wordt warm ontvangen door Jan en Siebe van de receptie en in de ‘huiskamer’ staan de sloffen voor je klaar. En nu we nog meer thuiswerken, merk je het ook aan de aandacht voor jouw thuiswerksituatie. Samen met je leidinggevende en andere collega’s ga in je gesprek over wat jij nodig hebt om goed thuis te kunnen blijven werken. Dat kan een extra beeldscherm voor jouw werkplek zijn, een andere samenwerkafspraak of een gesprek met een vitaliteitscoach. 

Wil je het zelf ervaren? Word onze collega!

Bekijk de vacatures op Werken bij de Volksbank.

de Volksbank | Nieuws