Diensten

Particulieren

Of u nu elektronisch een betaalrekening opent of een huis koopt, Particulier Bankieren verzorgt alle financiële diensten die u in Nederland dagelijks nodig hebt.

U wilt de touwtjes in handen over uw eigen financiële toekomst. Als uw vertrouwde bankpartner helpen wij u daarbij – door samen met u die toekomst te plannen.

Private banking

Vermogensbeheer voor úw situatie

Wij bieden onze klanten op maat gesneden bancaire diensten, gericht op het structureren en versterken van hun vermogen. Dit verzorgen wij voor klanten met een belegbaar vermogen van meer dan EUR 1 miljoen.

We structureren en versterken uw vermogen vanuit diepgaand inzicht in uw persoonlijke situatie en uw doelstellingen. Onze diensten variëren van discretionair portefeuillebeheer tot internationale vermogensplanning en trust.

Bedrijven

ABN AMRO is een toonaangevende zakenbank in Nederland. Wij bedienen in Nederland gevestigde bedrijven en de activiteiten die deze bedrijven in het buitenland ontplooien. Business Banking omvat onze dienstverlening aan startende ondernemers en het MKB.

Corporate Clients

ABN AMRO is als marktleider in het corporate clients segment huisbankier van veel ondernemingen. Wij richten ons op ondernemingen en instellingen met een omzet van € 30 miljoen tot € 500 miljoen. Laat uw onderneming ook profiteren van onze sectorkennis en internationale aanwezigheid.

Als klant van ABN AMRO Corporate Clients krijgt u uw eigen client team. Uw client team is een vast team van specialisten die u operationeel ondersteunen en wordt aangestuurd door uw Relationship Manager.

Large Corporates & Merchant Banking

Wij leveren een volledig pakket bankdiensten, met inbegrip van zaken als cash and liquidity management, trade services and treasury-oplossingen.

Onze sectordeskundigen worden ondersteund door productteams en kredietspecialisten die klanten toegang bieden tot een scala van aanvullende producten. Dit zijn onder andere kredietgerelateerde adviesdiensten en corporate finance & capital markets-producten.