Rabobank als TOPtalent

Rabobank

Traineeship informatie

Organisatie: Rabobank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconfrom

Deze traineeship is niet meer vacant

Rabobank TOPtalent is het talentontwikkelprogramma van lokale Rabobanken voor pas afgestudeerden en young professionals met maximaal 5 jaar werkervaring. Je wordt opgeleid voor een loopbaan binnen één van de segmenten Particulieren, Bedrijven en Bedrijfsmanagement. Het vak leer je bij een lokale Rabobank, daarnaast werk je samen met de andere trainees uit je groep aan je persoonlijke ontwikkeling.

De Rabobank investeert in talent. Voor talentvolle medewerkers met 0-5 jaar werkervaring is een maatwerk programma ontwikkeld. Zo bieden wij nieuwe en veelbelovende medewerkers de kans om zich op inhoudelijk en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen, zodat zij een frisse en vernieuwende kracht kunnen vormen binnen de Rabobank organisatie.
Het traineeship bestaat uit vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen en daarnaast een traject Meesterschap, waarin de focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling. De basis is de theorie van 'Menselijke Dynamieken' en van 'Geweldloze Communicatie' en is praktisch toepasbaar gemaakt voor zowel de deelnemers als hun mentoren.

Hier lees je wat we van je vragen. Wat we je te bieden hebben. En de ervaringen van TOPtalenten die je voorgingen. Ben je daarna enthousiast over het traject en wil je de Rabobank worden, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Rabobank

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconfrom

Meer traineeships

Traineeships