Young Professional Programme Grootbedrijf

Rabobank

Traineeship informatie

Organisatie: Rabobank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Young Professional Programme Grootbedrijf

Het Young Professional Programme biedt je de kans om je via een uniek opleidingstraject van 6 tot 7 jaar te ontwikkelen tot allround senior bankier. Het eerste jaar ga je direct aan de slag in een specialisten functie in een regioteam of op een lokale bank. We kijken naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je krijgt daarom alle ruimte en mogelijkheden om te groeien: zowel in je vak als op persoonlijk gebied. Je volgt vakinhoudelijke opleidingen en cursussen om je kennis te vergroten en je krijgt trainingen die zijn gericht op de ontwikkeling van je softskills. Na ongeveer 2 jaar maak je de stap naar je volgende specialisten functie.

Is het antwoord ‘ja’, dan ga je door met jouw functie in een van de disciplines binnen het regioteam. De functies waarin je kunt starten, zijn:

  • Financieringsspecialist: je analyseert risico’s en kansen en je verrast je klanten met creatieve maatwerkoplossingen.
  • Treasury Specialist: je bent een spin in het web, hebt contact met klanten en lokale banken en je zorgt voor advies over en oplossingen voor financiële risico’s.
  • Consultant Financiële Logistiek: je hebt net als je klanten een ondernemersgeest. Je bepaalt samen met hen de strategie. Je investeert in langdurige relaties.
  • International Finance Manager: je bent een dealmaker, je werft nieuwe klanten en vertaalt wensen naar echte business.

Je groeit vervolgens snel door naar Medior en uiteindelijk naar een goede Seniorpositie, in functies op het gebied van Corporate Finance en Relatiemanagement. Dat doe je uiteraard niet alleen: we zorgen voor intensieve begeleiding in zowel je functie als in je persoonlijke ontwikkeling.

Je wisselt elke twee tot drie jaar van functie en van locatie. Die afwisseling stimuleert je en helpt je om alle facetten van het bankiersvak te leren kennen. Zo ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn en waar jij het beste tot je recht komt. Tijdens het hele Programma investeren we in je groei en ontwikkeling: je volgt opleidingen die zijn gericht op vaktechnische en persoonlijke, emotionele en intellectuele vaardigheden. Daarnaast zorgen we voor begeleiding in je functiegerelateerde en in je persoonlijke ontwikkeling.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Rabobank

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships