GFM Rotation Programme

Rabobank

Traineeship informatie

Organisatie: Rabobank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

GFM Rotation Programme

Het GFM Rotation Programme duurt 12 maanden en start in september 2013. Het biedt je de kans om via een uniek opleidingstraject kennis te maken met vier verschillende onderdelen van GFM: Client Trading & Money Markets, Client Structured Products, Capital Markets Group en Sales. Je gaat op verschillende afdelingen aan de slag, zodat je onze activiteiten en klanten beter leert kennen.

Het programma start met een introductieweek waarin je afgestudeerden uit de hele wereld ontmoet en een grondig inzicht krijgt in zowel de Rabobank Groep als GFM. De rest van het programma volg je op een van onze belangrijkste financiële locaties: Utrecht, Londen, New York, Hongkong of São Paulo. In de afsluitende week krijg je de kans om op studiereis te gaan naar een van onze kantoren elders in de wereld.

Na afloop van het GFM Rotation Programme krijg je de kans om jezelf binnen Rabobank International te blijven ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar de functie van (junior) Advisor, Trader, Structurer, Analyst, Account Manager of Originator. Daarbij kun je rekenen op meer dan een carrière alleen. Je kunt bij ons namelijk een wezenlijk verschil maken in een cultuur die wordt getypeerd door een verantwoorde manier van omgaan met elkaar, onze klanten en de wereld om ons heen.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Rabobank

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships