Trainee Adviseur Klanten

Organisatie
Locatie
Landelijk
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden

In het kort

Vind jij het leuk om klanten met veel potentie voor de bank te helpen hun dromen waar te maken? Vind jij het belangrijk bij te dragen aan een duurzamere wereld? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met verantwoordelijkheid en een verdiepend persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Start dan nu als Preferred Banking Clients Trainee!

Je werk

Als Adviseur Preferred Banking Clients ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de bediening van de teamportefeuille. De focus ligt vooral op groei en behoud van klanten. Wij hebben geen 1 op 1 bediening, maar geven onze klanten wel het gevoel van een persoonlijke bediening. Preferred banking klanten zijn particuliere klanten met veel potentie voor de bank. Zij hebben EUR 60.000 netto inkomen en/of EUR 100.000 vrij besteedbaar vermogen tot EUR 500.000 vrij besteedbaar vermogen.
Verder:
• Bouw je jouw kennis over Preferred Banking Clients verder op .
• Inventariseer je naar wensen en doelen van de klanten als het gaat opbouwen en onderhouden van vermogen
• Wensen vertaal je naar een productoplossingen.

Werkomgeving

Het Preferred Banking Clients team is een nieuwe afdeling binnen ABN AMRO Binnen de afdeling werken we zelf organiserend, hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Daartegenover staat dat we eigenaarschap en verantwoordelijkheid verwachten.
We werken hybride. Dat betekent dat jij werkt daar waar je het beste je werk kan doen. Dat zal de ene keer op kantoor zijn en een andere keer vanuit huis.

Traineeship

Tijdens het traineeship ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. We leiden je op voor je eerste functie en geven je de ruimte om een stevige basis te ontwikkelen voor je verdere loopbaan. Dit doen wij door het bieden van verschillende elementen in het traineeship zoals masterclasses, rotaties en opdrachten. Zo bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen.
Je werkt actief aan het vergroten van je vakinhoudelijke kennis en volgt een opleidingsprogramma zodat jij optimaal je werk kan doen. Aanvullend bieden we je de unieke kans om het Boost Your Growth-programma van The School of Life te volgen, waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Door middel van opdrachten krijg je inzicht in jezelf als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt. Natuurlijk staan je manager, naaste collega’s en mentor voor je klaar om jou te begeleiden en te coachen. Na het traineeship stroom je uit in dezelfde functie en hetzelfde team.

Je profiel

Jij vindt het leuk om met klanten in gesprek te zijn. Bellen en beeldbellen met klanten geeft je energie. Je bent in staat om persoonlijke verbinding te maken met de klant en je weet het gesprek met klanten te voeren over dromen, zorgen en drijfveren. Je hebt aandacht voor de ideeën en bezwaren van je collega’s. Je draagt positief bij aan je team en je bent bereid je aan te passen voor de teamprestatie.
Verder herken jij je in de volgende punten:

· Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur Economie, Bedrijfskunde, Sustainability, Rechten of Finance
· Je hebt maximaal twee jaar werkervaring
· Het in bezit zijn van de WFT opleidingen of bereid om dit snel halen.
· Zowel mondeling als schriftelijk vloeiend in het Nederlands en het Engels.
· Je bent proactief, zowel richting (nieuwe) klanten als binnen je eigen team.
· Je staat open voor feedback.

Uiteraard hoef jij niet over elke vaardigheid uit het beschreven profiel te beschikken. Juist de potentie om vaardigheden te ontwikkelen is wat jouw talent zichtbaar maakt tijdens het traineeship.

Wij bieden

Een inspirerende en gezellige omgeving waar je veel kunt leren en jezelf kunt zijn. Vragen stellen wordt gewaardeerd. Je kunt flexibel werken en groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Bijvoorbeeld met je jaarlijkse ontwikkelbudget van €1.000,- en ons vitaliteitsprogramma.
• Een 36-urige werkweek met een marktconform salaris vanaf €3500,- per maand
• Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
• Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Selectieproces

Het sollicitatieproces voor het traineeship bestaat uit een aantal stappen:

Reageer vóór 20 mei op deze vacature. Graag ontvangen wij je cv en motivatie waarin jij specifiek uitlegt waarom jij solliciteert op een traineeship bij ABN AMRO. Na het insturen van jouw motivatie en cv hoor je van ons of wij je uitnodigen voor de volgende ronde van het selectieproces: het online assessment. We hanteren hiervoor een minimale score, zorg dus dat je je goed voorbereidt. Als jij een goede score behaald hebt volgt een korte telefonische intake, waarna we het eerste online gesprek, vanaf medio april inplannen. Wanneer we na het eerste gesprek overtuigd zijn, nodigen we je uit voor de selectiedag. Op de selectie dag voeren we een tweede gesprek en leggen we jou een praktijksituatie voor.

Uiterlijk 1 juli hoor je van ons of je bent geselecteerd voor het Personal & Business Banking Traineeship.

Vragen?

Neem contact op met Wouter van Kouwen via wouter.van.kouwen@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Traineeship informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Landelijk

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships