Traineeship KYC / CDD

Organisatie
Locatie
Landelijk
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden

Bouwen aan een veilig financieel stelsel? Stap vandaag in de wereld van morgen.

Start nu jouw carrière in het bestrijden van Financial Economic Crime! In het traineeship KYC/CDD leer je alles over het groeiende vakgebied Customer Due Dilligence (CDD) en krijg je de kans om je in no time te specialiseren in één van de richtingen binnen KYC. Tijdens je opleiding ga je direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en doe je direct relevante werkervaring als KYC (Know Your Customer) analist. Een waardevolle start van jouw carrière.

Dit krijg je van ons

 • Een uitdagend 1-jarig traineeship waarin je alles leert om aan de slag te gaan als KYC analist
 • Direct ervaring opdoen met interessante opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s

Dit ben jij

 • Je bent net afgestudeerd en beschikt over minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur een opleiding in de richting criminologie, rechten, finance of bedrijfskunde of
 • Je hebt al enige werkervaring en je wil je graag verder ontwikkelen
 • Je bent leergierig en je hebt affiniteit met het KYC-vakgebied
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Je bent klantgericht, communicatief- en schrijfvaardig

Dit zijn wij

Werken bij de Quoratio Groep is als thuiskomen, dat merk je meteen. Hier word je gewaardeerd om precies die dingen die jou uniek maken. Je talent, je betrokkenheid bij anderen, je passie en doorzettingsvermogen – of juist je impulsiviteit. We helpen elkaar waar nodig en vieren samen successen.

Bij Quoratio KYC kom je terecht in een dynamische werkomgeving. En lever je een wezenlijke bijdrage aan het voorkomen van witwassen, financiering van terrorisme en fraude. Door de combinatie van uitdagende  opdrachten en een uitgebreid opleidingsprogramma word je klaargestoomd in een actueel en interessant vakgebied.

Wat houdt het traineeship in?

Je geniet van twee voordelen tegelijkertijd: werken bij de opdrachtgever én je volgt tegelijkertijd een uitgebreid opleidingsprogramma. Dankzij het traineeship groeit niet alleen je vakinhoudelijke kennis, maar werk je ook aan je competenties om uit te groeien tot een ervaren consultant en vakprofessional.

Wanneer je het 1-jarige traineeship hebt afgerond, heb je een erkend KYC/CDD diploma op zak. Daarnaast krijg je Wft Basis, masterclasses Data en Proces, Lean Six Orange Belt, Boost Your Capabilities en onbeperkt toegang tot ons online leerplatform Quoratio Campus. Praktijkervaring doe je op in opdrachten die bij jou passen. Door deze slimme combinatie is doorgroeien in het traineeship vanzelfsprekend.

WAt doet een KYC Analist?

Jij speelt een rol in het bestrijden van witwassen, financiering van terrorisme en fraude! Als analist ben je verantwoordelijk voor het toetsen van (nieuwe) klanten voor bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Je onderzoekt de geldstromen en screent deze klanten op risico’s om criminele activiteiten te voorkomen. Bedrijven willen natuurlijk weten met wie ze zakendoen en of ze geen risico lopen. Jij geeft dat inzicht!

 • Je voert klantonderzoeken uit en beoordeelt hoe het klantprofiel eruitziet
 • Wat valt op en hoe groot is het risico?
 • Heb je extra informatie nodig, dan neem je contact op met de klant 0m duidelijkheid te krijgen
 • Heb je een totaalbeeld? Dan maak je een helder rapport op met de onderzoeksresultaten en aanbevelingen

Hoe ziet mijn ontwikkeling eruit?

Je ontwikkelt jouw vakkennis en ervaart direct wat dat jou in de praktijk brengt. Zo krijg je bijvoorbeeld meer diepgaande kennis van organisatiestructuren, jaarrekeningen en balanslezen. Ook ken jij de actuele wet- en regelgeving en juridische structuren. Dit betekent dat je sneller aan de slag kan met complexere dossiers. Al tijdens het traineeship groei jij wellicht door naar een functie waarin je ook collega’s in je team gaat coachen en begeleiden in de werkzaamheden. Dit loopbaanpad stippelen we graag samen met jou verder uit!

Traineeship informatie

Organisatie: Quoratio KYC

Locatie: Landelijk

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren