Traineeship KYC

Organisatie
Locatie
Landelijk
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden

Start nu jouw carrière in het bestrijden van Financial Economic Crime! Wil jij een opleiding volgen en tegelijkertijd aan de slag als KYC (Know Your Customer) Analist? Dat kan! Tijdens dit traineeship word je opgeleid tot KYC Analist. Je leert alles over dit groeiende vakgebied, een waardevolle start van je carrière!    

Wat krijg je van ons:

 • Een marktcomform startsalaris
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een opleidingstraject (werken & leren) waarin wij je alles leren om aan de slag te gaan als KYC Analist
 • Doorgroeimogelijkheden; groei door naar consultant, specialiseer je in één van de richtingen binnen KYC die bij jou past
 • 25 vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Een informele en ambitieuze organisatie met leuke borrels, evenementen, eigen sportteams en superleuke collega’s.

Wat houdt het traineeship in?

Zie het als werken en leren tegelijk; je werkt bij de opdrachtgever én volgt een opleiding. Door het uitgebreide opleidingsprogramma groeit niet alleen je vakinhoudelijke kennis, maar werk je ook aan je competenties om uit te groeien tot een ervaren consultant. Wanneer je het 1-jarige traineeship hebt afgerond, heb je zelfs een erkend KYC diploma op zak. Daarnaast krijg je Wft Basis, masterclasses Data en Proces, Lean Six Orange Belt, Boost Your Capabilities en je krijgt onbeperkt toegang tot ons online leerplatform Quoratio Campus. Ook doe je werkervaring op in opdrachten die bij jou passen. Een combinatie waarbij leren en doorgroeien centraal staan.

Hoe ziet mijn ontwikkeling eruit?

Je ontwikkelt jouw vakkennis en doet veel ervaring op. Je krijgt zo meer diepgaande kennis van bijvoorbeeld organisatiestructuren, jaarrekeningen en balans lezen. Ook ken jij de actuele wet- en regelgeving en juridische structuren. Dit betekent dat je aan de slag kan met complexere dossiers. Op den duur groei je zelfs door naar een functie waarin je ook collega’s in je team gaat coachen en begeleiden in de werkzaamheden. Dit loopbaanpad stippelen we graag samen met jou verder uit!

Wat doet een KYC Analist?

Jij speelt een rol in het bestrijden van witwassen, financiering van terrorisme en fraude! Als analist ben je verantwoordelijk voor het toetsen van (nieuwe) klanten voor bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Je onderzoekt de geldstromen en screent deze klanten op risico’s om criminele activiteiten te voorkomen. Bedrijven willen natuurlijk weten met wie ze zakendoen en of ze geen risico lopen. Jij geeft dat inzicht!

 • Je voert klantonderzoeken uit en beoordeelt hoe het klantprofiel eruitziet
 • Wat valt op en hoe groot is het risico? Heb je extra informatie nodig, dan neem je contact op om duidelijkheid te krijgen
 • Heb je een totaalbeeld? Dan maak je een helder rapport op met de onderzoeksresultaten.

Dit ben jij

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting finance, bedrijfskunde of een juridische opleiding)
 • Je bent leergierig en hebt affiniteit met het vakgebied
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent klantgericht, communicatief- en schrijfvaardig

Iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer direct via de onderstaande button.

Nieuwsgierig? Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen neem dan contact middels de onderstaande contactgegevens.

Over ons

Een financieel gezonde wereld, waarbij financieel economische criminaliteit geen plek heeft, dat is waar Quoratio KYC voor staat. We hebben al 23 jaar ervaring in het werven van mensen met potentie die aan de slag gaan in complexe vakgebieden. Dit combineren wij met uitgebreide kennis en ervaring binnen het KYC-vakgebied.

 

Traineeship informatie

Organisatie: Quoratio KYC

Locatie: Landelijk

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren