Traineeship Particulier Bankieren

Welten

Traineeship informatie

Organisatie: Welten

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Ben jij (bijna) afgestudeerd en spreekt het jou aan om consumenten op financieel gebied te adviseren of begeleiden? Welten biedt je de vakopleidingen, vaardigheidstrainingen en interim-opdrachten om in korte tijd stappen te maken als financieel professional voor de particuliere markt!

De financiële dienstverlening is de afgelopen jaren in hoog tempo gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Consumenten beschikken over de instrumenten om zelf financiële producten aan te schaffen. Als financieel professional is het jouw taak om hen daarbij te voorzien van deskundig advies of goede begeleiding. Communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, goed kunnen luisteren en een persoonlijke, menselijke benadering zijn in dit domein extra belangrijk. Past dat bij jou? Dan biedt dit traineeship jou alles wat je nodig hebt om je snel te ontwikkelen als financieel professional!

Het Traineeship

Het Traineeship begint met een twee weken durend opleidingstraject. Je doorloopt de vereiste vakopleidingen (Wft’s) en werkt via gerichte trainingen aan je communicatie- en adviesvaardigheden. Daarna ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dat zijn allemaal landelijk bekende merken in de financiële dienstverlening.

Gaandeweg het traineeship kom je er steeds beter achter waar je talenten liggen en wat je leuk vindt. Samen met je manager van Welten stem je je vervolgopleidingen en interim opdrachten daarop af. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren richting hypotheekacceptant, adviseur particulieren of (assistent) hypotheekadviseur.

Wat kan je van Welten verwachten?
 • Afwisselende opdrachten met volop doorgroeimogelijkheden
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw ambities en talenten
 • Gezellige borrels, masterclasses en events
 • Actief netwerk in de financiële sector
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een leaseauto of reiskostenvergoeding

Wat moet je in huis hebben?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Interesse in de financiële dienstverlening
 • De flexibiliteit om snel te schakelen tussen de diversiteit aan interim-opdrachten
 • Sterke communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen
 • De drive om je te blijven ontwikkelen
 • Rijbewijs B

Interesse?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Bel voor meer informatie over deze functie of over het werken bij Welten met onze recruiters (telefoonnummer 088-8288880).

Functie locatie

Heel Nederland

Contactpersoon

Tobias Ijsveld

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Welten

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships