Traineeship Verzekeringen

Welten

Traineeship informatie

Organisatie: Welten

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Jouw carrière als verzekeringsprofessional een vliegende start geven, daar draait het om in het Traineeship Verzekeringen van Welten. Met gerichte vakopleidingen, vaardigheidstrainingen en interim-opdrachten bij de grote verzekeraars van Nederland word je bij Welten in korte tijd klaargestoomd voor het verzekeringsvak!

De verzekeringsprofessional anno nu is communicatief, juridisch én cijfermatig sterk en kan uit de voeten met nieuwe digitale middelen. Je zet je expertise in om zowel particulieren als ondernemers te helpen goede afwegingen te maken en risico’s op een verstandige manier af te dekken. Spreekt dit jou aan? In het Traineeship Verzekeringen van Welten word je in een traject van 18 maanden voorbereid om een voorloper te worden in een branche die volop in ontwikkeling is!

Het traineeship

Het Traineeship begint met een twee weken durend opleidingstraject. Je doorloopt de vereiste vakopleidingen (Wft’s) en werkt via gerichte trainingen aan je communicatie- en adviesvaardigheden. Daarna ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dat zijn allemaal landelijk bekende merken in de financiële dienstverlening.

Gaandeweg het Traineeship kom je er steeds beter achter waar je talenten liggen en wat je leuk vindt. Samen met je manager van Welten stem je je vervolgopleidingen en interim opdrachten daarop af. Je kunt je bijvoorbeeld verder ontwikkelen in de richting van schadebehandelaar, schade-acceptant of (assistent) risicospecialist.

Wat kan je van Welten verwachten?
 • Afwisselende opdrachten met volop doorgroeimogelijkheden
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw ambities en talenten
 • Gezellige borrels, masterclasses en events
 • Actief netwerk in de financiële sector
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een leaseauto of reiskostenvergoeding

Wat moet je in huis hebben?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Interesse in de financiële dienstverlening
 • De flexibiliteit om snel te schakelen tussen de diversiteit aan interim-opdrachten
 • Sterke communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen
 • De drive om je te blijven ontwikkelen
 • Rijbewijs B

Interesse?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Bel voor meer informatie over deze functie of over het werken bij Welten met onze recruiters (telefoonnummer 088-8288880).

Functie locatie

Heel Nederland

Contactpersoon

Tobias Ijsveld

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Welten

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships