Traineeship Zakelijk Bankieren

Welten

Traineeship informatie

Organisatie: Welten

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Ben jij (bijna) afgestudeerd en spreekt het jou aan om ondernemers te adviseren over financiële vraagstukken? Wil jij meerdere projecten per jaar uitvoeren en jezelf in je vakgebied blijven ontwikkelen? Geef je dan op voor het Traineeship Zakelijk Bankieren van Welten!

Het Traineeship Zakelijk Bankieren richt zich erop jou te faciliteren in je ontwikkeling als financieel professional in de zakelijke financiële dienstverlening. Je doet veel kennis op en past dit direct toe in de praktijk bij het invullen van uiteenlopende opdrachten voor (grote) financiële dienstverleners.

Heb jij de juiste energie, een ondernemende houding en goede communicatieve skills? Dan bieden wij je de opleidingen, begeleiding en mooie opdrachten om jouw opmars als financieel professional te versnellen!

Na het Traineeship Zakelijk Bankieren kun je verschillende functies in het zakelijke domein gaan bekleden. Trainees die je voorgingen ontwikkelden zich bijvoorbeeld in de richting van accountmanager, financieringsspecialist en CDD-specialist.

Het Traineeship
In het Traineeship Zakelijk Bankieren start je met een twee weken durend opleidingstraject, waarin je onder andere aan de slag gaat met verschillende Wft-opleidingen, fiscale en juridische aspecten, bedrijfsanalyse, ondernemingsfinanciering en cross-channel klantcontact. Na deze opleiding ben je klaar voor jouw eerste project als Adviseur Zakelijk bij één van onze opdrachtgevers.

Als Adviseur Zakelijk ben je het eerste aanspreekpunt voor zakelijke relaties van onze opdrachtgever. Je geeft advies en begeleidt klanten online in het gebruik van de systemen. Dat doe je bijvoorbeeld via e-mail, chat en telefoon.

Nadat je wat ervaring hebt opgedaan kun je je binnen Welten verder ontwikkelen in de richting van meer gespecialiseerde rollen in het zakelijke domein. Denk bijvoorbeeld aan accountmanager, financieringsspecialist of expert op het gebied van wet- en regelgeving.

Wat kan je van Welten verwachten?
 • Afwisselende opdrachten met volop ontwikkelmogelijkheden
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw ambities en talenten
 • Actief netwerk in de financiële sector
 • Gezellige borrels, leerzame masterclasses en events
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een leaseauto of reiskostenvergoeding

Wat moet je in huis hebben?
 • Een (bijna) afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Interesse in de financiële dienstverlening en vooral in het zakelijke domein
 • Ondernemersgeest
 • Je bent nieuwsgierig, gedreven en integer
 • Sterke communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen
 • De flexibiliteit om snel te schakelen
 • De drive om je te blijven ontwikkelen
 • Rijbewijs B

Interesse?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Bel voor meer informatie over deze functie of over het werken bij Welten met onze recruiters (telefoonnummer 088-8288880).

Functie locatie

Heel Nederland

Contactpersoon

Tobias Ijsveld

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Welten

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships