Stage management assistent

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Een energieke en leerzame stage waarin de focus ligt op het verrichten van secretariële werkzaamheden. Wil jij weten wat het werk van een management assistent bij DNB inhoudt?

Jij hebt impact

On-site Toezicht & Bancaire Expertise (OSBE) draagt bij aan goed toezicht op banken, betaalinstellingen, beleggingsintstellingen en –ondernemeningen door on-site onderzoeken en bancaire expertise te leveren. Tijdens deze stage bij OSBE zorg je voor de dagelijkse ondersteuning van tweeafdelingshoofden en hun medewerkers, ook ga je meedraaien aan een project dat op dat moment beschikbaar is. Een mooie kans om te ervaren hoe de management assistenten de overige medewerkers van DNB ondersteunen zodat zij hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren.

Zo doe je dat als stagiair bij DNB
We hebben een ontzettend positief, energiek en gedreven team van vijf management assistenten die jou hier graag deelgenoot van willen maken. Je werkt samen met ons aan een breed takenpakket. Wij leggen de focus op persoonlijk contact, zowel met onze collega’s van de divisie als met onze klanten. Door het creëren van een informele, actiegerichte en energieke sfeer hopen wij een fijne ervaring neer te zetten voor iedereen die met ons in contact komt. We verwachten dan ook dat jij hier aan bijdraagt.

Wat ga je precies doen?

Het ene moment zorg je voor een goede onboarding van een nieuwe collega, het andere moment ondersteun je de afdelingshoofden en afdeling en regel jezaken die zij van je vragen. Denk aan agendabeheer, regelen en voorbereiden van vergaderingen, afhandeling van e-mails/telefoongesprekken, organiseren van (buitenlandse) reizen en ICT-aanvragen. In sommige gevallen organiseer je tevens divisie-brede evenementen. Kort om, een afwisselend en leuk takenpakket.

Na een goede inwerkperiode zijn de werkzaamheden helemaal jouw ding en heb je misschien nog wel goede ideeën voor een nog betere ondersteuning.

Hier doe je dat

Binnen het secretariaat van de divisie OSBE werk je in een team waar teamwork voorop staat. De lijnen met de managers en collega's zijn kort en er heerst een informele en collegiale sfeer. OSBE heeft op dit moment 90 collega’s, verdeeld over zevenafdelingen.

Bij DNB werken we deels op kantoor, deels thuis; we hanteren daarbij een 50-50-richtlijn. We komen met name naar ons kantoor in Amsterdam om samen te werken en elkaar te ontmoeten. Natuurlijk zorgen we dat je ook thuis uitstekend kunt werken met laptop, telefoon en een goede thuiswerkplekinrichting.

Dit breng je mee

Je hebt oog voor detail, bent leergierig en een enthousiaste multitasker. Ook ben je een echte teamspeler, welke graag het beste uit elke situatie wilt halen.

Waar zijn we verder nog naar op zoek?

  • Je bent een mboniveau-4 student en volgt de opleiding management assistent.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt ervaring met het MS-Office pakket (Word, Excel, PowerPoint).
  • Je kan plannen en prioriteren, organiseren en documenteren en hebt kennis van processen en ondersteunende middelen (Teams, Outlook en Sharepoint).
  • Je bent voor een periode van minimaal twee maanden beschikbaar, exacte stageperiode is in overleg.

Dit bieden we je

Een stage midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken organisatie, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. Dit allemaal inAmsterdam, dus prima per openbaar vervoer bereikbaar!

  • Een stagevergoeding van € 320,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Als je geen studentenreisproduct hebt ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
  • 8% vakantietoeslag over de totale stagevergoeding van je hele stageperiode.
  • Een 36-urige werkweek met variabele werktijden, je kunt bijvoorbeeld 4 dagen van 9 uur werken.
  • Toegang tot interne cursussen, workshops en sportfaciliteiten.
  • Een laptop en flexwerkplek.

Solliciteer nu!

Wil jij als stagiair werken met impact? Solliciteer dan direct op deze stage! Heb je eerst nog vragen? Hieronder staan onze contactgegevens, we vertellen je graag meer!

Gabriële van der Hengst (020 524 3644) en of Sandra van ’t Hof (020 524 2250)

Voor deze stage is een justitiële screening van toepassing, de stage ingedeeld in profiel 2. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Over ons > Sollicitatieproces.

Deze stage is bedoeld om op te solliciteren, niet voor acquisitie.

Stage informatie

Organisatie: De Nederlandsche Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages