Marketeer

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
6 - 12 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
In overleg
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

PayGlobal Technology is een innovatief software bedrijf dat zelf betalingsverkeer software ontwikkelt. We zijn op zoek naar een enthousiaste afstudeerder Marketing.

Voor betalingen naar het buitenland gaan de technische spelregels veranderen; dit is voor ons een uitgelezen kans om te groeien, nationaal en internationaal. De Rabobank heeft inmiddels haar grootste klanten, die veel internationale betalingen doen, gestimuleerd om IBANC Global, de wereldbetalingen software van PayGlobal Technology, te gaan gebruiken.

Werkzaamheden

Een of meer van deze vragen kan geselecteerd worden voor het afstudeerproject:

  1. Welke bedrijven / organisaties in Nederland doen heel veel buitenlandse betalingen (of incasso’s) naar meerdere landen.
  2. Is de potentiele klantengroep onder te verdelen deelgroepen en wat moeten de key messages zijn voor ieder van deze deelgroepen
  3. Wat zijn de marketing communicatie kanalen keuzes die we moeten maken om deze groepen van bedrijven / organisaties te bereiken en hoe laten we de key messages goed overkomen.
  4. Het typisch Nederlandse BTL91 formaat (“Buitenland 1991”) voor betalingen naar het buitenland komt te vervallen en wordt opgevolgd door een internationaal formaat. In welke andere EU landen speelt hetzelfde ?

Gewenste profiel

  • Communicatief vaardig, schrijft makkelijk en goed
  • Affiniteit met software, hands on mentaliteit
  • Het is in te vullen als een WO of een HBO afstudeerproject

Wat bieden wij

Ons kantoor is gevestigd in Helix, het prachtige en meest moderne kantoorgebouw van Utrecht. Het ligt direct aan de A2, dichtbij de A12 en station Leidsche Rijn is op loopafstand. Het adres is Reykjavikstraat 1, 3543 KB te Utrecht.Het adres is Reykjavikstraat 1, 3543 KB te Utrecht.

Zoek je een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's, stuur dan een bericht met je CV naar info@payglobaltechnology.com.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: PayGlobal Technology

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 6 - 12 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: In overleg

Solliciteren

Meer stages