PayGlobal Technology

PayGlobal Technology levert aan klanten van Europese banken software voor batchbetalingen en -incasso's. Hiermee kunnen batches worden bewerkt en betalingen of incasso's binnen de organisatie gecontroleerd en beheerst worden, zowel bij het klaarzetten van een batch als na de uitvoering ervan. Vanzelfsprekend conform de laatste SWIFT ISO 20022 en SEPA normering.

Klantrelaties, groepen en mandaten kunnen worden beheerd, het geeft inzicht in de betaalgegevens en er is automatische controle op invoerfouten. Sinds 2019 zien wij een toegenomen vraag naar onze software door de invoering van non-eurobatchbetalingen, in veel gevallen komt de aanvraag daarvoor via een accountmanager bij de bank.

Uitfasering btl91-bestandsformaat

In 2013 zorgde de invoering van IBAN voor nieuwe batchbestandsformaten voor betalingen en incasso’s. Nu, in 2020, zijn banken bezig de overige non-SEPA bestandsformaten aan de huidige wet- en regelgeving aan te passen, waardoor het btl91 bestandsformaat komt te vervallen. Hiervoor in de plaats komt een uniform bestandsformaat voor alle betalingen, conform de Common Global Implementation (CGI pain.001.001.003) standaard.

Klanten kunnen dit bestandsformaat voor zowel SEPA CT transacties, als spoedbetalingen en non-eurobetalingen reeds aanbieden bij hun bank. Veel ERP- en CRM- leveranciers moeten de omschakeling naar dit nieuwe bestandsformaat echter nog maken of bieden een kostbare generieke module.

Onze gespecialiseerde oplossing en mogelijkheid voor integratie blijkt voor al deze klanten diverse extra voordelen te hebben. Wilt u meer weten of in contact komen met onze experts? Bezoek dan onze website van PayGlobal Technology

PayGlobal Technology | Nieuws