Stagiair content & media

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Breng je kennis op het gebied van (online) communicatie en social media meteen in praktijk als stagiair content & media bij DNB.

Jij hebt impact

Je werkt als stagiair content & media samen met ervaren collega’s mee aan diverse projecten voor verbetering en vernieuwing van onze websites. We hebben net onze nieuwe corporate website gelanceerd. Jij stapt in bij de leukste fase van dit project: leren, meten en optimaliseren!

Zo doe je dat als stagiair content & media bij DNB

Je loopt stage binnen het team dat verantwoordelijk is voor het beheer en creatie van content op intranet, onze websites en social media. Je werkt nauw samen met de redactie, communicatieadviseurs en woordvoerders. Ervaren collega’s, waar jij veel van kunt leren – en zij zijn ook benieuwd wat jij komt brengen!

Wat ga je precies doen?

 • Je publiceert content op ons intranet en onze websites met behulp van diverse content management systemen.
 • Je publiceert en monitort berichten op social media.
 • Je verzorgt het community management op het interne sociale platform voor kennisdeling.
 • Je levert een bijdrage aan beeldselectie en –bewerking.
 • Je monitort en rapporteert over het gebruik van de diverse online kanalen.

Hier doe je dat

Je werkt als stagiair content & media bij de afdeling Communicatie binnen het team Webbeheer. De afdeling Communicatie bestaat uit ongeveer 40 collega’s die werken in disciplines als persvoorlichting, vertalingen, webbeheer, communicatieadvies en publieksvoorlichting. Alles waar de afdeling Communicatie bij betrokken is, is vaak van groot maatschappelijk belang. De sfeer is informeel, de collegialiteit groot. We kunnen goed omgaan met deadlines en we zijn gewend aan flexibiliteit in ons werk, zowel qua planning als inhoudelijk.

Normaal gesproken werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam. In de huidige maatschappelijke situatie werkt het overgrote deel van onze medewerkers vanuit huis. DNB zorgt ervoor dat je dit uitstekend kan doen, denk aan laptop, telefoon en thuiswerkplekinrichting. Zodra de situatie het toelaat hopen we iedereen weer regelmatig op kantoor te verwelkomen!

Dit breng je mee

Je bent geïnteresseerd in (sociale) media, informatiemanagement en digitale ontwikkelingen. Je hebt een kritische en creatieve blik. Samenwerken in een team gaat je goed af.

Waar zijn we verder nog naar op zoek?

 • Hbo- of wo student Communicatie, Informatie & media of een soortgelijke opleiding.
 • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 4 maanden, 32-36 uur per week.

Dit bieden we je

Een stage midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken organisatie, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen.

 • Een stagevergoeding van €570,-- (wo) /€510,-- (hbo) bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Als je geen studentenreisproduct hebt ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
 • 8% vakantietoeslag over de totale stagevergoeding van je hele stageperiode.
 • Een 36-urige werkweek met variabele werktijden, je kunt bijvoorbeeld 4 dagen van 9 uur werken.
 • Toegang tot interne cursussen en workshops.
 • Een laptop en thuiswerkfaciliteiten.
 • Je kunt je aansluiten bij JongDNB, de vereniging voor en door jonge medewerkers van DNB. JongDNB verzorgt normaal gesproken inhoudelijke en sociale activiteiten, denk aan studiereizen, lunchseminars en maandelijkse borrels. Op dit moment zijn de evenementen digitaal georganiseerd. Een geweldige manier om een netwerk op te bouwen binnen DNB waar je ook later in je professionele carrière nog veel plezier van zult hebben!

Solliciteer nu!

Wil jij als stagiair werken met impact? Solliciteer dan direct op deze vacature! Als sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief en je complete cv. Heb je eerst nog vragen? Hieronder staan onze contactgegevens, we vertellen je graag meer!

Voor deze stage is een VOG aanvraag van toepassing.

Deze stagevacature is bedoeld om op te solliciteren, niet voor acquisitie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: De Nederlandsche Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages