Meewerkstage mbo student Juridische Dienstverlening

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Een uitdagende stage bij het Expertisecentrum toetsingen.

Jij hebt impact

Het Expertisecentrum toetsingen van De Nederlandsche Bank houdt zich bezig met de betrouwbaarheids- en geschiktheidstoetsing van (nieuwe) bestuurders bij onder meer banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Eén van de taken van deze afdeling is het toetsen of kandidaat-bestuurders of kandidaat–leden van de Raad van Toezicht van pensioenfondsen geschikt genoeg zijn voor het uitoefenen van hun functie als bestuurder of lid van de Raad van Toezicht bij pensioenfondsen.
Onder directe begeleiding van de verantwoordelijke toezichthouder leer je de wereld achter de toetsingen kennen en kom je in aanraking met de meest uiteenlopende pensioenfondsen. Je kijkt mee bij werkzaamheden met een hoge actualiteitswaarde, je leert hoe de toegestuurde documenten worden beoordeeld en je draagt zorg voor de interne vastlegging.

Dit breng je mee

Je bent nauwkeurig en kunt gestructureerd werken. We verwachten dat je met jouw affiniteit voor de materie, leergierigheid en capaciteiten zaken snel oppikt.

  • Je bent 3e of 4e jaars MBO student Juridisch Administratief Dienstverlener.
  • Goede kennis van Excel is een pre.
  • Je schriftelijke en mondelinge vaardigheden zijn uitstekend.

De stage start bij voorkeur op 1 januari 2020 maar er kan, in overleg ook eerder of later worden begonnen. De stage duurt minimaal 4 en maximaal 6 maanden. Je werkt daarbij 32 tot 36 uur per week. Minder uren is in overleg mogelijk. Pas jij in dit geschetste profiel, dan bieden wij jou de kans een brede en relevante stage-ervaring toe te voegen aan je cv. Een stagevergoeding is beschikbaar.

Hier doe je dat

De afdeling Expertisecentrum Toetsingen bestaat uit een enthousiaste groep van medewerkers met verschillende achtergrond (economisch, juridisch, accountancy). De werkzaamheden worden in verschillende teams uitgevoerd met elk een eigen aandachtsgebied. Binnen de afdeling staat teamwork voorop en heerst een informele sfeer. Collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen bij de verschillende vraagstukken die zich aandienen.

Dit bieden we je

Een stage midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken organisatie, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. Dit allemaal in hartje Amsterdam, dus prima per openbaar vervoer bereikbaar!

  • Een stagevergoeding van € 320,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Als je geen ov-jaarkaart hebt ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
  • 8% vakantietoeslag over de totale stagevergoeding van je hele stageperiode.
  • Een 36-urige werkweek met variabele werktijden, je kunt bijvoorbeeld 4 dagen van 9 uur werken.

Solliciteer nu!

Wil jij alsstagiairwerken met impact? Solliciteer dan direct op deze vacature! Als sollicitatie ontvangen we graaguiterlijk 15 november 2019een motivatiebrief, een compleetcv en relevante cijferlijsten. Heb je eerst nog vragen? Hieronder staan onze contactgegevens, we vertellen je graag meer!

Voor de justitiële screening is deze functie ingedeeld in profiel 2a meer informatie over de screening vind je op de pagina Over ons > Sollicitatieproces.

Deze vacature is bedoeld om op te solliciteren, niet voor acquisitie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: De Nederlandsche Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages