VDS

VDS

VDS is het toonaangevende trainingsbureau in Nederland dat de top-500 bedrijven en organsiaties bedient met bewezen en unieke trainingsprogramma's.

Sinds 2000 opereert VDS onder nieuw management en is de focus aangescherpt naar een directe koppeling tussen leren en presteren. Immers, leren is geen doel op zich maar een middel om tot constructieve groei en verbetering te komen.

Dit heeft geleid tot een top-10 positie in de markt en blijkt ook in tijden van crisis, juist door die focus op leren in en tijdens het werk en de nadruk op strategisch relevante leeroplossingen, een gevraagde en gewaardeerde benadering te zijn.

We zijn er trots op dat wij toonaangevende klanten mogen bedienen die een grote professionaliteit eisen voor de ontwikkeling en groei van hun mensen en hun organisaties. Wij werken daaraan met ruim 100 gedreven professionals die graag hun kritische mening geven en zich steeds afvragen hoe ze werkelijk voor onze klanten van waarde kunnen zijn.

De toegevoegde waarde van VDS
Het coachen, trainen en ontwikkelen van mensen zit in ons dna. Wij doen niet anders en dat vraagt automatisch dat wij altijd bijblijven op ons vakgebied en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op dit vlak. Verder komen wij natuurlijk over de vloer bij veel verschillende organisaties. We verwerken de kennis en ervaring die we daardoor opdoen altijd in onze volgende projecten, samen met jou. Wij geloven namelijk in co-creatie. We werken graag samen aan duurzame oplossingen en resultaten voor jouw organisatie. Waar we specifiek goed in zijn, is:

  • Leren laten renderen door de koppeling tussen leren en presteren aan te brengen en leren af te leiden van strategie en doelen
  • Co-creëren met onze klanten van oplossingen die écht werken, waardoor uw situatie en doelen centraal staan en bereikt worden
  • Leren volgens 70/20/10 inrichten, waardoor kosten kunnen worden bespaard
  • Hybride leervormen inzetten die tegemoet komen aan just-in-time en on-demand leren
  • Grootschalige veranderingen begeleiden en managen, waarbij we alle zorgen uit handen nemen en desgewenst morgen kunnen starten