Focus Nederland

Focus Nederland

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat. Onze diensten hebben betrekking op strategisch HR advies, loopbaanbegeleiding, outplacement, coaching, assessments, re-integratie, verzuimpreventie, trainingen en opleidingen.

Waarom Focus?

Focus weet wat medewerkers en organisaties beweegt. Dit dankzij ruim 20 jaar ervaring met loopbaanbegeleiding, outplacement en HR advies. Focus begrijpt de vragen en dilemma's waar management en medewerkers mee te maken hebben als het gaat om groei en ontwikkeling. Employability noemen we dat bij Focus; binnen het speelveld van de organisatie optimale verbindingen maken tussen mens, werk en organisatie.

Focus is aangesloten bij Nederlandse en internationale organisaties voor loopbaanbegeleiding: NOBOL, NOLOC, AOCFI, NIP, NVP, NCD en diverse beroepsverenigingen en netwerken. CMI gecertificeerde adviseurs die iedere 3 jaar getoetst worden op vakbekwaamheid. Erkend CEDEO bureau.

Landelijk bureau

Focus is een landelijk bureau dat vanuit 13 kantoren werkt. Door de inzet van ons loopbaanportaal zijn wij niet gebonden aan onze kantoren voor loopbaanbegeleiding en coaching. Focus is partner van Career Partners International.