FLAIRS

Adres - en contactgegevens van FLAIRS. Neem contact op met FLAIRS via telefoon of email.
FLAIRS - Contact | Banken.nl

FLAIRS | Contact

FLAIRS - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van RSM Erasmus University: een overzicht van RSM Erasmus University nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
RSM Erasmus University | Banken.nl

FLAIRS

FLAIRS
Sinds 2006 is FLAIRS hét interbancaire evenement voor de leden van de jongeren-verenigingen van Van Lanschot, ABN AMRO, ING, Rabobank & SNS Reaal. Ieder jaar organiseert FLAIRS, in een wisselende bestuurssamenstelling, een 1-daags evenement voor de jonge ambitieuze bankiers van deze jongerenverenigingen.

Bedrijfsinformatie van FLAIRS: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van FLAIRS op Banken.nl.
FLAIRS - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

FLAIRS | Bedrijfsinformatie

FLAIRS Nederland

Hoofdkantoor
:
Een overzicht van de social media accounts van FLAIRS op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
FLAIRS - Social Media | Banken.nl

FLAIRS | Social Media

FLAIRS Nederland

Werken bij FLAIRS: Kom meer te weten over een carrière bij FLAIRS en ontdek hoe het is om voor FLAIRS te werken.
FLAIRS - Werken bij | Banken.nl

FLAIRS | Werken bij

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) geeft uitstekend onderwijs aan studenten en behoort op een aantal onderzoeksterreinen tot de internationale top. Op campus Woudestein komen toponderzoekers, docenten, niet-wetenschappelijke professionals en studenten elkaar tegen. Dit zorgt voor een bijzondere, levendige sfeer.

De EUR biedt inhoudelijk interessant en afwisselend werk. Wetenschappelijk personeel kan zich bij de EUR verder verdiepen en natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden voor niet-wetenschappelijk personeel.

Bovendien vindt de EUR de ontwikkeling van haar medewerkers van groot belang. Met behulp van het loopbaanbeleid en verschillende opleidingsmogelijkheden stimuleert en ondersteunt de EUR u bij het actief vormgeven van uw loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden
De EUR heeft HR beleid ontwikkelt om het beste uit haar medewerkers te halen. De waarde van de EUR voor studenten en samenleving wordt ten slotte bepaald door de kwaliteit van onze medewerkers. De gezondheid van onze medewerkers is natuurlijk van groot belang. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor loopbaan en ontwikkeling. Ook stimuleren we de maatschappelijke betrokkenheid van onze medewerkers en streven we naar een divers personeelsbestand.

U treft op deze pagina tevens meer informatie aan over onze antrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zodat u weet waar u op kunt rekenen als u bij ons komt werken. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn er verschillende vergoedingen en voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Naast deze arbeidsvoorwaardelijke zaken zijn er tal van faciliteiten op de campus die er ook voor u zijn. Denk aan bijvoorbeeld de universiteitsbibilotheek en de kinderopvang.

FLAIRS - Werken bij | Banken.nl

FLAIRS |