EIFFEL

Adres- en contactgegevens van EIFFEL. Neem contact op met EIFFEL via telefoon of email.
EIFFEL - Contact | Banken.nl

EIFFEL | Contact

Adresgegevens:
Meander 1061
6825 MJ Arnhem

Contactgegevens:
Telefoon: 088-0456789
Email: info@eiffel.nl

EIFFEL - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van EIFFEL: een overzicht van EIFFEL nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
EIFFEL | Banken.nl

EIFFEL

Geïnspireerd door de mentaliteit van topsporters ontwikkelt EIFFEL oplossingen in legal, finance en process. Wat ons kenmerkt, is de ambitie om het steeds beter en slimmer te willen doen. We gaan daarbij tot het uiterste. Voeg daar de topsportmentaliteit aan toe en zo maken wij het verschil. Met onze financiële kennis, zien we kansen tot in de laatste cijfer achter de komma. Deze kansen vertalen wij naar oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Onze mensen zijn actief voor opdrachtgevers binnen de bancaire sector. Maar ook voor verzekeraars, multinationals, energiebedrijven, zorginstellingen, gemeenten en de Rijksoverheid. Het team Banken & Verzekeraars bestaat onder andere uit klachtenbehandelaars, Lean Black Belts en business controllers en richt zich op het evenwicht tussen vertrouwen en controle. Tussen zorgvuldigheid en snelheid. Rekening houdend met de volatiliteit die binnen financiële markten heerst. Daarvoor bedenken wij oplossingen. Denk aan business in control om finance van een controlerende naar adviserende rol te brengen. Onze sourcingoplossingen voor finance en legal. Of de Lean transitie, oplossingen waarmee processen weer kloppen én blijvend verbeteren.

Wij begrijpen dat een organisatie zekerheid wil als strategische vraagstukken mede in handen worden gelegd van een dienstverlener. We spreken daarom altijd van te voren af wat we realiseren. Of het nu gaat om klanttevredenheid, financiële aspecten, doorlooptijd of responstijd. Wij bieden 100% resultaatgarantie. 

Bedrijfsinformatie van EIFFEL: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van EIFFEL op Banken.nl.
EIFFEL - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

EIFFEL | Bedrijfsinformatie

EIFFEL Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van EIFFEL op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
EIFFEL - Social Media | Banken.nl

EIFFEL | Social Media

EIFFEL Nederland

Werken bij EIFFEL: Kom meer te weten over een carrière bij EIFFEL en ontdek hoe het is om voor EIFFEL te werken.
EIFFEL - Werken bij | Banken.nl

EIFFEL | Werken bij

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar professionals die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. 

Werken bij EIFFEL

Fit for the job

Topsport helpt ons verder. Dat ervaar je al voordat je goed en wel bij ons in dienst bent. Als je naar een career event komt bijvoorbeeld, waar Ranomi, Pieter, Santi, Eva of Kitty je alles vertelt over succes, mentaliteit en talentontwikkeling. Of dichter bij het sportveld, als je ons voorbij ziet komen tijdens een hockeywedstrijd. Maar je ervaart het vooral als je binnen bent. Dan merk je hoe topsport jou dagelijks weet te prikkelen, motiveren of inspireren.

EIFFEL - Werken bij | Banken.nl

EIFFEL |