Brunel

Brunel biedt flexibele en op maat gemaakte personeelsoplossingen. Sinds onze oprichting in 1975 blijven we ondernemend en spelen we een actieve rol in maatschappelijke thema's en technologische ontwikkelingen. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 12.000 medewerkers zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende internationale organisatie.

Aandacht voor de financiële sector 

Brunel Finance & Risk focust zich op de financiële sector. Wij zijn actief binnen de bancaire sector, de verzekeringsmarkt, bij pensioenfondsen en in het publieke domein. We ondersteunen onze klanten met advies, tijdelijke ondersteuning of projectmanagement. We begrijpen de vraagstukken en uitdagingen en dragen bij aan een duurzame en toekomstbestendige branche. Zo staan we bijvoorbeeld klaar om te ondersteunen in de uitdagingen die de nieuwe Pensioenwet met zich meebrengt. Dit biedt mooie kansen voor specialisten die willen excelleren in de pensioensector. 

Diverse vakgebieden 

Bij Brunel Finance & Risk werken 400 collega’s vanuit verschillende expertises aan de projecten van onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening richt zich onder andere op de volgende vakgebieden: pensioenen, retail banking, corporate banking, sustainable finance, risk management, data analytics, business intelligence, KYC, AML, compliance, financial restructuring & recovery, payments, transaction banking, underwriting, claims settlement, financial accounting en reporting & control.

Brunel verbindt topspecialisten aan uitdagende projecten

Connecting specialists 

Bij Brunel geloven we in het verbinden van opdrachtgevers en specialisten om zo maximale toegevoegde waarde te creëren. Dit doen we door events te organiseren, kennis te delen, opleidingsprogramma's te ontwikkelen en samen te werken met partners. Op die manier leveren we een belangrijke bijdrage aan de oplossing van de huidige uitdagingen bij onze klanten en breder in de financiële sector.

Meer weten over Brunel? 

Benieuwd wat Brunel kan betekenen voor jouw organisatie of carrière? Ga naar onze site.  

Of neem contact op met: Chris Hulsegge, Senior Managing Consultant Finance & Risk. 

E-mail: c.hulsegge@brunel.net  
Telefoon : +31 (0)6 573 015 82

Brunel | Nieuws