bijBouwe | Werken bij

De beste resultaten boek je door samen na te denken over hoe het beter kan en dat vervolgens uit te voeren. Zeker als je collega’s vanuit een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Daarom zoeken we allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat geeft energie, maakt je werk afwisselend en levert de beste producten en diensten voor onze klanten op.

Eigen invulling
Werken zien we als tweerichtingsverkeer. Je doet het samen, bespreekt wat je van elkaar verwacht, maakt afspraken en komt die na. We geven je vanaf dag één verantwoordelijkheid. Door je op stevige opdrachten te zetten of gelijk met klanten te laten werken. Maar ook door jou te laten invullen hoe en wanneer je dat doet. Kwaliteit leveren gaat nu eenmaal beter als je op de inhoud kunt focussen. Zoals er ook momenten zijn dat je al je aandacht voor andere zaken nodig hebt. Bijvoorbeeld je kinderen, ouders of jezelf.

Ontwikkel jezelf
Ook al solliciteer je op een vacature, je kiest voor een loopbaan. Bij een bank waar je vaart achter je carrière kunt zetten, of stapsgewijs op zoek gaat naar de professional die je wilt zijn. Zolang je duidelijk je ambities formuleert en bereid bent om te groeien, kun je allerlei kanten op.

Zinvol bezig zijn
ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit allerlei afdelingen. We staan pas aan het begin van een nieuw tijdperk in het bankieren: technologisch, juridisch, commercieel en maatschappelijk. Of je nu klanten spreekt of achter de schermen het verschil maakt, we dagen je uit om mee te denken over:

  • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en klantenservice
  • Duurzame partnerships, bij voorkeur groen en gebaseerd op co-creatie
  • Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders
  • Technische oplossingen voor onze klanten.
  • Betrokken bank

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken, in het leven van mensen voor wie succes niet vanzelfsprekend is. We faciliteren graag jouw wens om bij te dragen aan thema’s als financiële zelfredzaamheid, eenzaamheid of schooluitval. Met het vrijwilligersverlof van de bank kun je veel doen. Bijvoorbeeld schoolkinderen met geld leren omgaan, pannenkoeken bakken in een bejaardentehuis of iemand helpen met een leerwerkstage.