ING hoofdsponsor van Dutch Technology Week 2013

31 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vandaag wordt het startsein gegeven voor de ‘Dutch Technology Week’ (DTW). Met het event willen de initiatiefnemers de interesse in technologie verhogen, met als uiteindelijk doel om Nederland te positioneren als een wereldspeler in de technologie- en innovatiesector. ING heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Dutch Technology Week.

De Dutch Technology Week wordt voor de 2e keer georganiseerd en vindt plaats van 31 mei tot en met 7 juni. Professionals, scholieren, studenten en technologieliefhebbers kunnen tijdens deze week “ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen” aldus de organisatoren.

Naast ING zijn onder andere ook Ernst & Young, ASML, Philips en TNO sponsor van DTW 2013.

Dutch Technology Week - ING

Mobiele website
Speciaal voor de Dutch Technology Week heeft ING een mobiele website ontwikkeld. Hier zijn alle locaties op te vinden en is de route te bekijken. Ook kunnen de bezoekers naast het programma makkelijk social media uitingen over de Dutch Technology Week bekijken, zoals Twitterberichten en filmpjes.

Publieksacties
Daarnaast organiseert de universele bank tijdens de DTW diverse gerichte publieksacties. Zo krijgen bezoekers op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni op zeven locaties van de High Tech Ontdekkingsroute een blanco stempelkaart. Op elk van de zeven locaties kunnen ze een stempel krijgen. Een ingeleverde kaart met minimaal drie stempels levert een oranje leeuwenstaart op en de bezoeker dingt mee naar een van de tien Oranje-voetbaltenues en tien voetballen.