Zuidas bankiers rennen de Hakken/Pakken Run 2013

17 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Op vrijdag 31 mei vindt de Hakken/Pakken Run plaats op de Amsterdamse Zuidas. Honderden bankiers, consultants, ambtenaren en juristen zullen proberen de afstand van 50 meter zo snel mogelijk te overbruggen. De heren strak in pak en de vrouwen op hakken van tenminste 9 cm hoog. Tientallen medewerkers van banken gevestigd op de Zuidas hebben zich inmiddels ingeschreven voor de ludieke hardloopwedstrijd, die geldt als een opwarmertje voor de Zuidas Run op op zondag 2 juni. 

Tijdens de Hakken/Pakken Run nemen een aantal beroepsgroepen het tegen elkaar op. Onder andere adviseurs, bankiers, juristen en artsen bepalen in voorrondes wie de snelste is. De winnaars nemen het vervolgens tegen elkaar op in een bloedstollende finale. Vorig jaar werd de race bij de heren gewonnen door een bankier - Erwin Meijer van Kempen & Co.. De presentatie van de de Hakken/Pakken Run ligt in handen van Jort Kelder. Banken gevestigd op de Zuidas zijn onder andere ABN AMRO, ING, Kempen & Co., Van Lanschot.

Praktische informatie
Locatie: Zuidas – Gustav Mahlerplein
Datum: Vrijdag 31 mei 2013
Tijd: 12.30 uur – 13.15 uur

Hakken/Pakken Run
De Hakken/Pakken Run is een initiatief van De Stichting Zuidas Run, dat ook verantwoordelijk is voor de organisatie van de Zuidas Run op zondag 2 juni 2013. Naar verwachting zullen er dit jaar meer dan 2,500 deelnemers starten vanaf de Gustav Mahlerlaan en proberen te finishen ter hoogte van het Gustav Mahlerplein, het hart van de Zuidas. ‘Gold Partners’ van de Zuidas Run zijn ABN AMRO, adviesbureau Accenture en World Trade Center Amsterdam.