Pritle versterkt team met vier nieuwe specialisten

13 mei 2016 Banken.nl 2 min. leestijd

Pritle heeft de afgelopen maanden vier nieuwe specialisten aan zijn team toegevoegd: Rémon Bloemberg, Geoffrey Bruyn, Anatol Lutski en Ievgen Konopaka. De online vermogensbeheerder maakt een snelle groei door, en daarom heeft het jonge bedrijf zich op alle fronten versterkt.

In oktober 2015 werd Pritle gelanceerd, een innovatieve online vermogensbeheerder. Het FinTech-bedrijf heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. Medeoprichter en CEO Thomas Bunnik vertelt: “Het aantal nieuwe klanten groeit razendsnel. Tegelijkertijd zitten we in een continu proces om onze organisatie iedere dag te versterken en klanten elke keer nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo werken wij aan nieuwe toepassingen die in binnen- en buitenland worden geïntroduceerd aan onze klanten.”

Remon Bloemberg - Levgen Konopaka - Geoffrey Bruyn - Anatol Lutski

Met zijn nieuwe vorm van particulier vermogensbeheer – waarbij geld constant opvraagbaar blijft, klanten 24/7 inzicht hebben via een online dashboard, en al kan worden gestart met een inleg van €10 – betrad Pritle eind maart 2016 ook de Belgische markt. Om aan de groeiende vraag naar zijn diensten te kunnen voldoen heeft Pritle zich de afgelopen maand flink versterkt. Bunnik: “We hebben op alle onderdelen van ons bedrijf behoefte aan absoluut toptalent.” Tussen 18 april en 1 mei 2016 zijn Rémon Bloemberg, Geoffrey Bruyn, Anatol Lutski en Ievgen Konopaka aan het personeelsbestand toegevoegd.

Bloemberg is per 18 april begonnen als Marketeer. Zijn marketing ervaring deed hij op bij onder meer Ricoh en Bax-shop, en de afgelopen jaren is hij actief als mede-eigenaar en oprichter van verschillende ondernemingen, waaronder zijn eigen online marketingbureau Maximize Online Marketing. Bruyn is per 25 april aangetreden als investeerder, en partner in de rol van Commercial Director. Hiervoor was hij onder meer werkzaam voor Bank of America Merrill Lynch Nederland als Country Executive, en daarvoor voor ABN AMRO in verschillende leidinggevende rollen.

Lutski en Konopaka zijn beide van buitenlandse afkomst – Lutski is Wit-Russisch en Konopaka komt uit Oekraïne. Lutski startte 25 april als Senior Software Engineer, en Konopaka op 1 mei als Software Quality Assurance Engineer. Beide hebben ruime ervaring als software engineers, zowel in Nederland als in het buitenland.

Bunnik laat weten ‘verheugd’ te zijn met de vier nieuwe aanwinsten voor zijn team. “Met de komst van Rémon, Geoffrey, Anatol en Ievgen hebben wij de communicatie, relatiebeheer en technologie expertise en capaciteit binnen Pritle aanzienlijk verder versterkt”, concludeert hij. Het team van Pritle bestaat momenteel uit ruim 30 nationale en internationale beleggings-, financiële en technologieprofessionals, juristen en econometristen.