App Payleven ook voor Apple Watch en met 3D Touch

29 februari 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Payleven, aanbieder van mobiele betaaloplossingen, heeft haar mobiele app uitgebreid. De app is nu ook te gebruiken in combinatie met de Apple Watch waardoor klanten ook op hun pols hun saldo en bij- en afschrijvingen bijhouden. Gebruikers van iPhone 6 en 6s kunnen met de 3D Touch mogelijkheid een snelmenu openen en zo nog sneller navigeren.

Ondernemers hebben de juiste hulpmiddelen nodig om optimaal te kunnen presteren. Bij Payleven is het ons doel om ondernemers vooruit te helpen door de nieuwste technologieën te gebruiken, aldus Ernst Moorman, managing Director van Payleven Benelux. Hij voegt toe: "Wij begrijpen dat het voor deze gebruikers belangrijk is om snel en eenvoudig hun betalingen te kunnen inzien. Door de ondersteuning door de Apple Watch en 3D Touch kunnen onze gebruikers nu realtime hun betalingen inzien".

Payleven

In 2013 lanceerde Payleven haar 'Payleven Classic', een mobiele pinapparaat dat momenteel in 11 landen in Europa en Zuid-Amerika beschikbaar is. In 2015 volgde 'Payleven Plus', waarmee ook contactloze betalingen geaccepteerd kunnen worden. Bij Payleven heeft de ondernemer geen vaste kosten en wordt geen langlopend contract aangegaan.