Recruitmentevent voor recruiters en HR in bankensector

23 april 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Vandaag vindt het event ‘Succesvol werven in de financiële sector’ plaats. Tijdens het event krijgen recruiters en HR professionals werkzaam bij banken en verzekeraars inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment binnen de financiële sector. Het event wordt bijgewoond door tientallen recruitmentmanagers, recruiters werkzaam bij banken en recruiters in dienst van externe recruitmentbureaus.

Het event ‘Succesvol werven in de financiële sector’ word georganiseerd in het Olympisch Stadion.

Succesvol werven in de financiele sector

Rendement van recruitment
Het verhogen van het rendement van werving binnen de financiële sector staat centraal. Met behulp van succesvolle modellen leren deelnemers hoe ze de kwaliteit van recruitment kunnen vergroten: meer succes, lagere kosten, een kortere doorlooptijd en minder risico. Ook krijgen recruiters inzicht in de belangrijkste recruitment trends en ontwikkelingen, inzicht in hoe ze de employer branding kunnen versterken en hoe ze een impuls kunnen geven aan relatiemanagement.

Resultaat
Na het volgen van de training hebben deelnemers inzicht in:
- de financiële markt en de recente recruitment trends en ontwikkelingen
- welke factoren doorslaggevend zijn in het recruitmentproces
- hoe lokale branding succesvol kan worden inzet
- de nieuwste trends en innovaties op het gebied van werving
- de input om een strategisch recruitmentplan op te stellen

Docenten zijn Gabry van Beek (interim recruitment manager met veel ervaring binnen de bankensector) en Geert-Jan Waasdorp (oprichter van Intelligence Group, een onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment).