Fundwijzer werkt samen met Crowdfunding Top 40

10 september 2015 Banken.nl 19 min. leestijd

Fundwijzer is een samenwerking aangegaan met De Crowdfunding Top 40, een initiatief van innovatieadviesbureau De Breed & Partners. In de 'top 40 hitlijst' worden iedere week de projecten die de meeste financiering hebben opgehaald vermeld.

De Crowdfunding Top 40 is een initiatief van De Breed & Partners, een adviesbureau met vestigingen in Amsterdam, Breda en Eindhoven. Het bureau richt zich op het ondersteunen van innovatieprocessen in ondernemingen, en specialiseert zich op het vlak van innovatiesubsidies en R&D budgettering voor ontwikkeling van technologische vernieuwingen.

Door de meest vooraanstaande crowdfundingplatformen af te gaan stelt het bureau iedere week een top 40 lijst op van de projecten die in die week de meeste financiering hebben opgehaald, De Crowdfunding Top 40. Geïnteresseerden kunnen zich ook inschrijven om de top 40 iedere week als nieuwsbrief te ontvangen, zodat zij zelf nog kunnen investeren in projecten die bijna volledig gefinancierd zijn of hard op weg zijn om hun doelbedrag te bereiken.

Crowdfunding Top40

Samenwerking met Fundwijzer
In een recente berichtgeving maken Fundwijzer en De Crowdfunding Top 40 bekend dat zij een samenwerking zijn gestart. Fundwijzer houdt als online crowdfunding initiatief real-time alle projecten bij van de meer dan 50 aangesloten crowdfundplatformen. Door de samenwerking met Fundwijzer kan De Breed & Partners zijn top 40 lijst iedere week makkelijker opstellen, en de samenwerking zorgt er ook voor dat de scope van de top 40 wordt verbreed naar alle bij Fundwijzer aangesloten platformen, “waardoor de Top 40 vanaf nu een nog beter beeld geeft van de toezeggingen in crowdfunding projecten gedurende de afgelopen week”, aldus Fundwijzer.

Top 3
De drie hoogste noteringen van deze week in de Top 40 crowdfundlijst zijn Le Formidable (opgehaalde financiering: €237.500), Fabian Optiek (€225.000) en GreenPower Nano (€150.000). Zowel Le Formidable als Fabian Optiek zijn geplaatst op Collin Crowdfund, GreenPower Nano benaderde Geld Voor Elkaar om zijn project aan de man te brengen.

De aard van de drie grootste projecten loopt sterk uiteen: Le Formidable is een financieringsproject voor de aanschaf van een nieuw luxe partyschip door Rederij Le Formidable, Fabian Optiek financiert de overname van een opticien in Alkmaar, terwijl GreenPower Nano een ‘multispecialist’ in oppervlaktebehandeling betreft.

Customer Excellence: stel jouw klant centraal door de hele organisatie!

 

Donderdag 29 oktober, 15:00 - 20:00 Kirkman Company (Baarn)

 

De klant centraal is een mantra geworden, en niet alleen meer bij de commerciële afdeling van organisaties. Maar wat is nodig zodat jouw hele organisatie klantgericht acteert? Luisteren naar de klant, het waarmaken van beloften en het echt ontzorgen van de klant moet centraal staan in de hele organisatie. Dit vraagt om een commerciële transformatie. Zowel in processen, bij medewerkers als in de 

organisatie inrichting. Kirkman Company organiseert een middag waarin we leren, delen en worden geïnspireerd over wat  "Customer Excellence" voor jouw organisatie betekent. 

Op een informele en open wijze zullen Nienke Bloem, voormalig manager Customer Excellence KPN, en Remko Stolk, commercieel directeur ASITO, aanwezigen inspireren over hoe zij de klant centraal zetten in organisaties. Daarnaast gaan we tijdens deze BOTS informeel met elkaar de dialoog aan over het onderwerp ‘Customer Excellence’. We delen ervaringen en kennis met elkaar en worden meegenomen in het verhaal van onze gastsprekers. 

 

Zo verwachten we er een inspirerende middag van te maken!

 

Spreekt dit jou aan (of ken jij iemand waarvoor dit interessant is) en ben je (mede)verantwoordelijk voor de Customer Excellence van jouw organisatie? Doe mee aan onze Benen Op Tafel Sessie (BOTS), meld je aan door te mailen naar Marit Schouten (m.schouten@kirkmancompany.com). 

 

Kirkman Company helpt organisaties in de transformatie naar een social enterprise. 

 

De Benen Op Tafel Sessie (BOTS) vindt plaats bij Kirkman Company, Amsterdamsestraatweg 40 in Baarn. Een BOTS is besloten en informeel. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.