Rob Lugtenburg in dienst bij Bank ten Cate & Cie

15 juli 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

Per 1 juni is Rob Lugtenburg in dienst bij Bank ten Cate & Cie als Private Banker. Eerder bekleedde de ervaren bankier diverse managementfuncties bij Van Lanschot, ABN AMRO en het meest recent bij Credit Suisse in Zwitserland.

Rob Lugtenburg
Rob Lugtenburg heeft jarenlange ervaring binnen de financiële sector, met name in het private banking segment. Lugtenburg begon zijn bankiersloopbaan in 1996 als Senior Accountmanager Institutional Services bij ABN AMRO Asset Management en groeide uit tot Head Asset Management en Vice President. Uiteindelijk was hij twaalf jaar werkzaam bij ABN AMRO, alvorens hij de overstap maakte naar private bank Van Lanschot. Na bijna drie jaar verruilde hij Nederland voor Zwitserland en kwam in dienst van Credit Suisse in Zürich, waar hij fungeerde als Senior Relationship Manager.

Rob Lugtenberg - Bank ten Cate & Cie

Ten Cate & Cie
Begin juni 2015 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Rob Lugtenburg (55) keerde terug naar Nederland en is sinds vorige maand aangesteld als Private Banker bij Bank ten Cate & Cie. Deze bank is vooral actief op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en gerelateerde producten en opereert van oudsher vanuit haar kantoor aan de Amsterdamse grachten.