ABN AMRO verkozen tot beste aandelenhuis in Nederland

14 juli 2015 Banken.nl 1 min. leestijd

ABN AMRO is door Euromoney verkozen tot beste aandelenhuis in Nederland 2015. Namens ABN AMRO namen Rutger Schellens, Directeur Capital Market Solutions (CMS) en Chris van Schuppen, Hoofd Equity Capital Markets (ECM) in Londen de bijbehorende award in ontvangst.

Euromoney verkiest jaarlijks financiële instellingen die zich in hun discipline en markt onderscheiden. De prijswinnaars van de 2015 editie, waaronder ook ABN AMRO, werden dit jaar tijdens het ‘Euromoney awards for excellence event’ in het Natural History Museum in Londen bekendgemaakt.

ABN AMRO uitverkozen tot beste aandelenhuis in Nederland

Mooie bevestiging

Rutger Schellens: “Na de verkiezing tot ‘beste broker Benelux’ in de Extel enquête onder beleggers is dit opnieuw een mooie bevestiging van het goede werk het afgelopen jaar. Het laat zien dat onze dienstverlening in de volle breedte waardering krijgt.”

Opgebouwde positie

Chris van Schuppen: ”We hebben met ons ECM team in de Nederlandse markt een leidende positie weten op te bouwen richting klanten die transacties doen in de kapitaalmarkt. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die een beursgang of een claimemissie doen. Deze uitverkiezing weerspiegelt de door het team opgebouwde positie en is een fraaie erkenning voor de kwaliteit van ons werk.”

Ook ING wist dit jaar bij de Awards in de prijzen te vallen.