Rembrandt Fusies & Overnames benoemt 2 partners

11 februari 2015 Banken.nl 2 min. leestijd

Roderick Kranendonk en Menno Stuker zijn onlangs tot partner benoemd bij Rembrandt Fusies & Overnames. De twee ervaren professionals zijn respectievelijk negen en elf jaar betrokken bij het corporate finance adviesbureau uit Amsterdam. Parallel aan hun benoeming is Paul Logestijn als Partner afgetreden. Met de komst van Kranendonk en Stuker bestaat het management team van Rembrandt Fusies & Overnames nu uit vijf personen.

Rembrandt Fusies & Overnames is een corporate finance adviesbureau, en maakt sinds 2003 onderdeel uit van de Rabobank Groep. Het bureau richt zich voornamelijk op advisering bij begeleiding bij de koop en verkoop van kleine, middelgrote en grote (familie)bedrijven, en heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Twee nieuwe partners
Het advieskantoor heeft vorige maand twee ervaren professionals tot partner benoemd: Robert Kranendonk en Menno Stuker. Tegelijk met hun benoemingen trad Paul van Logestijn af als Partner, om zich volledig te gaan richten op zijn activiteiten bij investeringsmaatschappij MBO & Groeifonds. Het partnerteam van Rembrandt Fusies & Overnames bestaat nu naast Kranendonk en Stuker ook uit Jan-Willem Ditters (Directeur), Wilbert van Gerwen en Ferdi Kramer.

Partnerteam

Roderick Kranendonk
Roderick Kranendonk rondde in 2006 zijn studie Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam af, met een specialisatie in Financiering en Organisatie. Na een stage startte Kranendonk in mei van hetzelfde jaar zijn loopbaan bij Rembrandt Fusies & Overnames. Kranendonk is gespecialiseerd in het begeleiden van complexe trajecten in de IT-, zorg, food- en agrisector. Sinds 2011 tot begin vorig jaar vervulde Kranendonk verder een commissarisrol bij Quattron Techniek en is hij sinds 2013 actief als docent bij De Cooperatie Fabriek, een organisatie die groeiprogramma’s voor bedrijven aanbiedt. Daar doceert hij over het proces van overname en overdracht van (familie)bedrijven.

Menno Stuker
Menno Stuker studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in Corporate Finance. Tijdens de afrondende fase van zijn studie werkte Stuker op de fusie- en overnameafdeling van een bank en een groot accountantskantoor, waar hij zijn eerste ervaring met overnames opdeed. Na zijn studie trad hij in dienst van Rembrandt Fusies & Overnames, waar hij als Consultant startte en uitgroeide tot Senior Manager. Stuker is al vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en maakte een groot aantal transacties van dichtbij mee. In zijn huidige rol leidt Stuker momenteel de vestiging in Amsterdam.