CEO ING Polen uitgeroepen tot Best Manager 2014

23 december 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Małgorzata Kołakowska, CEO van de Poolse ING Bank Śląski, is uitgeroepen tot “Best Manager 2014” door Bloomberg Businessweek Polska op basis van een onderzoek onder managers van de grootste ondernemingen in Polen.

De redactie van Bloomberg Businessweek Polska hield onlangs een enquête onder managers van de grootste beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen in Polen met de vraag wie de beste en meest effectieve bedrijfsdirecteuren zijn en een prijs verdienen voor hun succesvolle en volhardende optreden, de wijze waarop zij omgaan met de concurrentie, hun moderne opvattingen en hun effectieve wijze van concurreren, zowel op de Poolse als op buitenlandse markten.

Malgorzata Kolakowska - Best Manager 2014

Małgorzata Kołakowska, CEO van ING Bank Śląski, ontving erkenning voor de effectieve en standvastige manier waarop zij de strategie van de Bank uitvoert, die erop is gericht de sterke positie van de Bank te behouden, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

“Ik ben echt blij met deze prijs”, aldus Kolakowska. “Het is een externe erkenning voor onze inspanningen om onze beloften aan de klant te realiseren, iets waar we allemaal bij ING Bank Śląski keihard aan werken.”