François van Heugten benoemd tot Chief Commercial & Operations Officer ABN AMRO Verzekeringen

03 februari 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Nationale-Nederlanden heeft François van Heugten benoemd tot Chief Commercial & Operations Officer (CCOO) van ABN AMRO Verzekeringen. Van Heugten komt als statutair directeur in het managementteam en zal de verantwoordelijkheid dragen over de operationele en commerciële activiteiten van de afdeling.

ABN AMRO Verzekeringen is een joint venture tussen NN Group (51%) en ABN AMRO (49%) die verzekeringsproducten en – diensten aanbiedt aan meer dan één miljoen particuliere en zakelijke klanten.

Nationale-Nederlanden legt uit dat Van Heugten in de ruim 22 jaar dat hij werkzaam was bij ABN AMRO “waardevolle ervaring” op het gebied van commercie en operatie opgedaan.

François van Heugten, CCOO, ABN AMRO Verzekeringen

In zijn huidige rol als Head of Consumer Clients bij ABN AMRO is hij lid van het landelijke Management Team en is hij onder meer nauw betrokken geweest bij de digitalisering van diverse processen en verantwoordelijk voor het commercieel beleid. “Zijn brede ervaring kan hij in gaan zetten in de nieuwe rol van CCOO”, aldus Nationale-Nederlanden.