ING biedt startende ondernemers gratis ontwerp bedrijfslogo aan

07 januari 2019 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel

Startende ondernemers die in de maand januari een zogeheten Starterspakket aanvragen krijgen kosteloos hulp bij ontwerp van het logo van hun nieuwe bedrijf. Een team designers van ING een logo dat helemaal bij het bedrijf past, op basis van informatie die starters zelf aanleveren. De actie duurt de hele maand januari.

Een logo ontwerpen voor je net opgerichte bedrijfje. Ga er maar aan staan. Misschien een bepaald dier of een specifiek voorwerp of toch een stijlvolle samensmelting van je initialen. Het is niet het eerste waar aspirant-ondernemers aan denken, maar wel iets dat al snel om de hoek komt kijken en een permanent onderdeel van de bedrijfsidentiteit vormt. Er zijn ruwweg twee opties, zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld Adobe Illustrator of het laten doen door een professionele vormgever. Beide kosten een hoop geld en zeker bij de eerste optie is het maar afwachten wat het resultaat wordt. ING biedt startende ondernemers nu tijdelijk een kosteloos ontwerp van een bedrijfslogo, als onderdeel van het Starterspakket.

ING biedt startende ondernemers gratis ontwerp bedrijfslogo aan

Met ING’s Starterspakket krijgen startende ondernemers diverse tools voor het financiële reilen en zeilen van hun nieuwe bedrijf. Onder andere een zakelijke ING-rekening met wat daarbij hoort aan apps en betaalpassen en dus ook hulp bij het ontwerpen van een bedrijfslogo. Een team van designers staat klaar om een logo te ontwerpen dat past bij het bedrijf. Daarvoor moeten ondernemers wel wat input leveren. Immers, bij een kinderopvang hoort een ander lettertype dan bij een timmerbedrijf om maar wat te noemen.

Tijdelijke dienst

ING speelt met deze service op een handige manier in op het almaar stijgende aantal zzp’ers. Het gratis logo-design is wel een tijdelijke dienst. ING geeft aan dat klanten die gebruik willen maken van de service tot het eind van de maand de tijd hebben, tot 31 januari. Startende ondernemers kunnen de aanvraag online doen, maar kunnen ook een bankkantoor van ING binnenlopen.