Eppo Heemstra nieuwe partner bij Connective Payments

24 april 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Hilversumse adviesbureau Connective Payments voegt Eppo Heemstra aan zijn gelederen. Heemstra komt over van ABN AMRO, waar hij Managing Director Sales Transaction Banking was. De senior banking executive wordt de zesde partner van het adviesbureau en zal de rol van strategy consultant en interim manager op zich nemen. 

Als adviesbureau voor spelers in het betaallandschap bevindt Connective Payments zich in een zeer beweeglijke omgeving. Met vernieuwingen als blockchain, de invoering van PSD2 en instant payments komt er bovendien veel op de sector af. Connective Payments voegt met Heemstra veel kennis en ervaring toe in het groeiende B2B payments en finance segment. Heemstra was eerder onder meer werkzaam bij ABN AMRO MeesPierson, Fortis en ABN AMRO. Onder de klanten van het bureau bevinden zich onder meer MasterCard, ABN Amro, EMS Pay, ING enAmerican Express.

“Wij zijn trots op de uitbreiding met senior banking executive Eppo Heemstra”, laat Connective Payments weten. Door de komst van Heemstra telt het bureau inmiddels zes partners.  het partnerteam bestaat verder uit Ward Hagenaar en Jeroen van Dijk (medeoprichters), Peter van der Hart (aangesloten in 2015), Ronald te Velde (2016) en Teun Boer (2017). Daarnaast beschikt Connective Payments over een netwerk van geassocieerde partners en medewerkers, die samen met de partners de opdrachten uitvoeren.

Eppo Heemstra, Partner - Connective Payments

In zijn meest recente functie bij ABN AMRO vervulde de rol van Managing Director Sales Transaction Banking. Vanuit die rol had hij veel contact met bedrijven over betaalproducten. Over zijn kwaliteiten en uitgebreide trackrecord, zegt Connective Payments: “Eppo heeft een duidelijke focus op samenwerken, continue verbeteren en innovatie. Hij was een aanjager van blockchain, instant payments, PSD2 en payments acquiring voor corporate klanten. Onder zijn leiderschap is ABN AMRO meermaals verkozen tot beste Cash Management bank in Nederland.”