ABN AMRO MeesPierson opent kantoor in Zwolle

25 maart 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

ABN AMRO MeesPierson, de private bank van grootbank ABN AMRO, opent vandaag een nieuw kantoor in Zwolle. De vermogensbank neemt haar intrek in het ABN AMRO House in de IJsseltoren, gevestigd aan de Grote Voort 247.

Van oudsher heeft ABN AMRO MeesPierson veel ondernemers als klant in de regio van Zwolle. Met dit in het achterhoofd besloot de bank om een lokale vestiging te openen. "Met het nieuwe kantoor van ABN AMRO MeesPierson in Zwolle zijn we onze klanten in de regio nog beter van dienst", zegt Jos ter Avest, algemeen directeur van ABN AMRO MeesPierson. "Onze klanten kunnen voor al hun vermogensvragen in het Zwolse kantoor terecht. Of dit nu gaat over beleggingsadvies, de overdracht van een bedrijf, filantropie of de verzekering van een kunstcollectie."

ABN AMRO MeesPierson

Het kantoor in Zwolle is de twintigste in Nederland. Alhoewel de bank een stijging ziet in het gebruik van het online kanaal, benadrukt Ter Avest dat een aanwezigheid in de lokale gemeenschap belangrijk blijft. “Het persoonlijk contact is en blijft belangrijk voor ons. Daarom kiezen we voor lokale aanwezigheid en blijven we tegelijkertijd investeren in onze online dienstverlening."

Private banking

Eerder dit jaar werd ABN AMRO MeesPierson voor de elfde keer op rij verkozen tot de beste private bank van Nederland.