RegioBank behoudt kantoor Dedemsvaart

25 februari 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

Waar de trend in de bankensector juist richting meer en meer kantoorsluitingen verschuift, wenst RegioBank dit juist niet te doen. Zo heeft RegioBank bijvoorbeeld besloten dat het kantoor in Dedemsvaart open zal blijven. Dit stelt Jasper Vrieling, werkzaam bij Vrieling Adviesgroep*, een van de 530 Zelfstandig Adviseurs in Nederland waarmee RegioBank werkt.

RegioBank, onderdeel van SNS Reaal, is een bank die zich profileert als klantcentraal, als een bank die persoonlijk is en dichtbij zijn klanten staat. Vandaar dat RegioBank werkt met Zelfstandig Adviseurs over heel het land, zodat mensen altijd bij een fysieke locatie terecht kunnen en een vast contactpersoon toegewezen krijgen.

RegioBank behoudt kantoor Dedemsvaart

Toegankelijkheid

Het niet sluiten van lokale kantoorvestigingen zoals in Dedemsvaart is typerend voor Regiobank, die een van hun unique selling points hiermee bevestigt: toegankelijkheid voor de klanten. Volgens Vrieling zien veel klanten in met name in dorpen en kleinere steden hun bank graag dicht in de buurt. “‘Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek”, aldus de adviseur.

Geldautomaten behouden

In lijn met het open houden van kantoren wil RegioBank zich ook richten op het behoud-, of de terugkeer van geldautomaten in de dorpen en kleinere steden. Regiobank wil de geldautomaten samen met gemeenten of winkeliersverenigingen exploiteren.

*Vrieling Adviesgroep is een van de Zelfstandig Adviseurs en onafhankelijke tussenpersonen waarmee RegioBank werkt. Ze geven advies over- en bemiddelen in RegioBank producten en overige verzekeringsproducten, hypotheken en pensioenen.