Van Lanschot Directeur Jeroen te Veldhuis naar EY

13 november 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Jeroen te Veldhuis (41), Directeur Wealth Structuring bij Van Lanschot Bankiers, heeft onlangs de overstap gemaakt naar EY. Bij het accountants- en advieskantoor is hij benoemd tot Executive Director binnen de Personal Tax Services (PTS) afdeling. Te Veldhuis wordt bij EY medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van fiscale en financiële dienstverlening aan vermogende particulieren en DGA's.

Jeroen te Veldhuis heeft ruime ervaring op het gebied van (internationale) fiscale advisering van vermogende particulieren en DGA's. Na het afronden van de studie Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, begon hij in 1996 zijn loopbaan als Fiscalist bij accountants- en adviesbureau PricewaterhouseCoopers (tegenwoordig PwC). Na vijf jaar bij het Big 4 kantoor maakte hij de overstap naar branchegenoot BDO, waar hij onderdeel werd van de International Tax Services praktijk. In zijn laatste functie bij BDO was hij partner. Begin 2009 verruilde Te Veldhuis de adviesbranche voor de bankensector, en ging hij aan de slag als Directeur Wealth Structuring bij Van Lanschot Bankiers.

Jeroen te Veldhuis - EY

Na vier jaar bij de private bank maakt Te Veldhuis weer de omgekeerde overstap: sinds kort is hij als Executive Director werkzaam bij EY.