RegioBank breidt het aantal vestigingen in Zeeland uit

10 januari 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel


RegioBank positioneert zich steeds meer als de lokale bank, die haar klanten kent en persoonlijke dienstverlening, dicht bij klanten, verleent. De bank kiest bewust voor fysieke aanwezigheid in de buurt.

Vandaag maakte RegioBank bekent dat zij het aantal vestigingen in Zeeland verder gaat uitbreiden en op zoek is naar onafhankelijke tussenpersonen die Zelfstandig Adviseur willen worden voor vier Zeeuwse locaties. Het gaat om Bruinisse, Burgh-Haamstede, Vlissingen en Yerseke. RegioBank heeft nu nog 29 vestigingen in Zeeland met in totaal 550 Zelfstandig Adviseurs.

Fysieke aanwezigheid in de buurt

“RegioBank zorgt voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Dat is een bewuste keuze.”, licht Hans van den Bor, directeur van RegioBank, toe. “We willen maximaal gebruik maken van de kansen die andere banken laten liggen. Onze stijl is persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij; bankieren zoals het ooit bedoeld werd. Een plek waar de klant makkelijk binnenwandelt en de Zelfstandig Adviseur van RegioBank kent. En waar de Adviseur vaak letterlijk de taal van de klant spreekt.”

Zelfstandig Adviseur

Door samen te werken met RegioBank krijgen adviseurs een breed pakket aan financiële diensten van RegioBank onder hun dak. Daarnaast mogen zij ook bemiddelen in producten van andere aanbieders. Alleen voor spaar- en betaalproducten geldt exclusiviteit voor de producten van RegioBank. Het commercieel klanteigendom ligt bij de Adviseurs. RegioBank biedt tegelijkertijd ondersteuning op productniveau en op klantniveau. Ook krijgen Adviseurs hulp bij lokale en regionale promotie en zijn er opleidingen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.