ING en 538 zoeken leukste amateurclub van Nederland

07 oktober 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Om het belang en de positieve kanten van het amateurvoetbal in Nederland te benadrukken zijn ING en 538 samen een campagne gestart met als doel om de leukste amateur voetbalvereniging van Nederland te vinden. Gedurende 12 weken gaan ING en 538 op zoek naar die club die veel belang hecht aan sportiviteit op de velden, waar de vrijwilligers het meest betrokken zijn en waar de liefde voor voetbal het grootst is.

Unieke samenwerking om het amateurvoetbal in Nederland te ondersteunen

De zoektocht naar de leukste amateurclub van Nederland wordt georganiseerd door de ING en 538 en ondersteund door de KNVB. De club die uiteindelijk de titel ‘De Leukste Amateurclub van Nederland’ verdient, wint € 20.000 om haar clubdroom waar te maken.

ING - Leukste Amateurclub van NL

”Amateurclubs staan aan de basis van de maatschappelijke en sportieve rol van het Nederlandse voetbal. De verenigingen zijn heel belangrijk voor ontwikkeling van de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Deze actie draagt aanzienlijk bij aan onze doelen als hoofdsponsor van de KNVB om het amateurvoetbal in Nederland te ondersteunen”, aldus Steven Sedee, Sponsormanager Voetbal van de ING.

Deelname

Amateur voetbalverenigingen kunnen zich inschrijven via www.538.nl/leuksteamateurclub. Daarna is het zaak om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Punten kunnen clubs verdienen door foto’s en video’s te uploaden op de persoonlijke clubpagina en door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De vier amateurclubs met de meeste stemmen en punten krijgen bezoek van één van de 538 DJ’s en maken kans op een bezoek van bondscoach Louis van Gaal of een ex-international. Zij komen checken of op die clubs de liefde voor het spelletje het grootst is. De finale vindt plaats in december.