Paul Staps manager Intermediaire Verkoop bij Florius

18 september 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Florius heeft Paul Staps begin september aangesteld als manager Intermediaire Verkoop. In deze functie is Staps verantwoordelijk voor de samenwerking met het intermediaire kanaal op gebied van verkoop, behoud en beheer van de bestaande klantenportefeuille. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de afdeling Intermediaire Verkoop.

In deze functie is Paul Staps lid van het Management Team Commercie van ABN AMRO Hypotheken Groep.

Florius

Paul Staps

Staps startte zijn carrière als hypotheekspecialist bij Hypotheek Visie. Na bijna 4 jaar werd hij manager bij BLG Wonen. Vanaf 2001 tot 2010 was hij als directeur verantwoordelijk voor de verkoop via het intermediaire kanaal, eerst bij SNS Bank en vervolgens bij DBV verzekeringen. Vervolgens werd hij als  directeur Herplaatsbedrijf verantwoordelijk voor begeleiding van herplaatsers van DBV verzekeringen en REAAL marketing en Verkoop.

Staps kan bij Florius door zijn kennis en ervaring een belangrijk rol vervullen om de relatiedriehoek tussen adviseur, klant en aanbieder verder te professionaliseren, aldus Joost Hembrecht, directeur van Florius.